Nedsat pris! På restaurant: Fortællinger fra den moderne spisekulturs historie Forstør
Kategorier / sektioner:

På restaurant: Fortællinger fra den moderne spisekulturs historie

Af: Christoph Ribbat

Forlag: Vandkunsten
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 9-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: P. Johan Lose
ISBN-13: 9788776955021
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Carl-H.K. Zakrisson
Originaltitel: Im restaurant. Eine Gecshichte aus dem Bauch der Moderne
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

På restaurant er en appetitvækkende fremstilling af restaurantens historie. Bogen serverer kuriositeter, anekdoter, teorier og kendsgerninger, som alle læsere vil blive underholdt af.  

Et restaurantbesøg handler ikke kun om mad. Siden de første etablissementer åbnede i Paris i det 18. århundrede har det også drejet sig om at se og at blive set, om opvisning af stil og distinktion, om følelsen at være sammen med fremmede og at være hjemme på samme tid. Historien om restauranten handler også om servitricer, tjenere og kokke som styrer slagets gang bag kulisserne. 

I køkkenet, ved disken og ved bordet støder overbærenhed og hårdt arbejde, elegance og udnyttelse, kulturel mangfoldighed og racisme sammen. Uanset om restauranten er fornem eller beskeden, er den et spejl af det omkringliggende samfund. 

Forfatteren trækker en rød tråd fra de første parisiske gourmetrestauranter over de første fastfoodrestauranter til nutidens mest innovative kokke. Han præsenterer en kosmopolitisk historie om restauranten, som en fortælling i høj fart. 

I bogen gæsteoptræder blandt mange andre Ferran Adrià, Simone de Beauvoir, Paul Bocuse, George Orwell, Elvis Presley, Marcel Proust, Wolfram Siebeck og Eckart Witzigmann.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

På restaurant: Fortællinger fra den moderne spisekulturs historie

På restaurant: Fortællinger fra den moderne spisekulturs historie