Nedsat pris! På slap line Forstør
Kategorier / sektioner:

På slap line (Bog, Indbundet)

Af: Palle Pedersen

Forlag: Svalebøgen
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 143
Dato for udgivelse: 15-8-1996
Udgivelse: 1. udgave, 1996.
Illustrator: Arne Sørensen
ISBN-13: 9788798513445
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 1996
Første udgivelsesår: 1996
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

157,40 kr

-20.5%

Vejl. pris: 198,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Uanset årstiden drages Palle Pedersen mod fiskevandene. Han har fisket i Norge og Sverige - men det er ved den danske sø, å og kyst han trives bedst. Her vrimler det nemlig med små dejlige smørhuller og oaser, hvor lystfiskerdrømme kan blive til virkelighed.
Det er forfatterens første bog - men selv om bogen er Palle Pedersens debut - vil han allerede være kendt af mange østjyske lystfiskere. I en årrække skrev han nemlig hver uge lystfiskerhistorier til Vejle Amts Folkeblad. I mange hjem blev de morsomme historier et populært supplement til morgenkaffen lørdag. - Succesen ansporede Palle Pedersen til at skrive en bog om sine oplevelser og det blev til På Slap Line.
På Slap Line er en bog om en lystfiskers sælsomme, underfundige og morsomme fiskeoplevelser fra start til slut på et fiskeår. Men den er mere end det - den er en munter beretning om en lystfiskers familieliv og dagligdag. Og mon ikke de fleste ´lystfiskerstakler´ - vil kunne nikke genkendende til mangt og meget.
Og selv om bogen er skrevet af en lystfisker, for andre lystfiskere - skulle det undre, om ikke lystfiskerkoner, naturinteresserede og andet godtfolk kunne finde fornøjelse i læsningen.
Bogen er smukt og humoristisk illustreret af Palle Pedersens ven, bladtegneren Arne Sørensen, som også har leveret forsideakvarellen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

På slap line

På slap line