Nedsat pris! Forstør

På sporet af en skygge: kriminalroman (Bog, Paperback)

Af: Arne Ziebell Olsen

Forlag: Gallo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 266
Dato for udgivelse: 20-2-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
Udgiver: Forlaget Gallo
ISBN-13: 9788790264376
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

174,30 kr

-17%

Vejl. pris: 210,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kære Morten. 6. april 1998
Tak for sidst. Det var en god og meget inspirerende konference! Jeg ved ikke, om du kan hjælpe her, men jeg tror det! Vi kan ikke komme videre med hende. Som du kan se af vedlagte journalark har hun været behandlet dels med cipramil og tryptizol, og dels med en lavdosis- neuroleptika cisordinol, da hun efter mine observationer også har egentlige psykotiske udbrud ind imellem. Jeg har haft mange og lange samtaler med hende om "skyggerne". Hun virker meget motiveret for behandlingog for i det hele taget at komme videre med sit liv. Hendes familimæssige baggrund er trist og tragisk, og hun er ekstrmt hård ved sig selv. Hun vil uden tvivl få det lang bedere ved intensiv samtaleterapi, men du kander jo systemet og vores arbejdsbetingelser, og jeg kan ikke - hvor gerne jeg end ville - tilbyde det, som hun har behov for. Jeg kigger forbi en aften i næste uge... Ser også frem til at høre, om Vibekes resultater med den lille dreng, der var omtalt i pressen.
Mange hilsener
Per
Morten lagde brevet tilbage i mappen. Så stoppede han piben, tændte den og lænede sig tilfreds tilbage i stolen. Havde han nu også grund til at være tilfreds? Eller vaar det etisk forkert, det han havde gjort? Nogle ville nok mene ja, mens andre ville sige, at han havde gjort det eneste rigtige. Han betragtede stolen på den anden side af det store egetræsbord, hvor først kriminalbetjenten havde siddet i dag, så den unge Martin og mange mange andre før den gennem årene.
Han huskede endnu dagen, som om den havde været noget særligt. Men det havde den ikke. Det var fredag... som så mange andre fredage, og det var hen på eftermiddagen. Men det var hende ... Gitte Johansen, der havde gjort netop dennne fradag til noget skelsætende. Hendes besøg i konsultationen dén fredag havde gjort, at han ikke mere var den samme... og aldrig mere ville blive det.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

På sporet af en skygge: kriminalroman

På sporet af en skygge: kriminalroman