Nedsat pris! På sporet af en trend Forstør
Kategorier / sektioner:

På sporet af en trend (Bog, Indbundet)

Af: Henrik Vejlgaard

Forlag: Gyldendal Business
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 283
Dato for udgivelse: 10-9-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
Oversætter: Annette Rosenberg
ISBN-13: 9788702070309
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Fr. Frost
Originaltitel: Anatomy of a trend
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
231,75 kr

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I På sporet af en trend afslører Henrik Vejlgaard, at der rent faktisk findes forudsigelige mønstre bag alle trends. Vejlgaard dokumenterer, at vi alle kan lære at genkende de signaler, der altid kan iagttages, når en ny trend opstår, og hvordan vi kan forudsige en trends udvikling.
Bogen er fyldt med beretninger om både berømte og anonyme trendsettere blandt erhvervsledere, designere og kunstnere, som har haft global indflydelse på forandringer i vores livsstil. På sporet af en trend afslører præcist, hvad der sker, når en helt ny trend starter, og udforsker alle faser i en bemærkelsesværdige proces. Bogen gør det nemt for alle at forstå den dynamik, som giver trends luft under vingerne og får dem til at brede sig.
Vejlgaard tilbyder læseren de redskaber og den viden, man har brug for, når man vil udnytte hver enkelt fase af trendprocessen. Trends skabes af mennesker, og når man har indsigt i dette aspekt af menneskelig adfærd, har man en reel mulighed for at kunne forudsige fremtidige behov.
På sporet af en trend er den danske oversættelse af Henrik Vejlgaards Anatomy of a Trend, der først udkom i USA og siden er oversat til bl.a. kinesisk, koreansk, spansk og italiensk. Bogen er udgivet i mere end 20 lande. Danske anmeldere om den amerikanske udgave af På sporet af en trend:
»Tankevækkende . En ener, der fortjener den udbredelse, der følger med at blive udgivet på verdens største forlag.« *****
- Berlingske Tidende
»Flot, noget så trendy som en trendy bog om trends. Fyldt med gode eksempler og pædagogiske tjeklister kommer vi rundt om trendens hvad, hvem, hvor og hvordan.«
- Kommunikationsforum.dk

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

På sporet af en trend

På sporet af en trend