Nedsat pris! På trods: fra ordblind til millionær Forstør
Kategorier / sektioner:

På trods: fra ordblind til millionær (Bog, Hæftet)

Forlag: Siesta
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 238
Dato for udgivelse: 9-6-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Medforfattere: Karsten Højer, Katja Meier Marcussen
ISBN-13: 9788793196308
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Kirsten Hauch Hansen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

165,15 kr

-17%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

»Er det dig, der er dum?«
I skolen er den sætning lige så naturlig for Karsten Højer som at spise sin madpakke og at være til specialundervisning eller blive eskorteret til observationsklassen. Han kan ikke læse og skrive som sine klassekammerater, og hver dag vokser frustrationerne over at blive grinet af. Karsten er ordblind. Hans lærere spår ham ikke mange chancer i livet. 
30 år senere sælger han den it-virksomhed, han har bygget op med sin partner, for millioner. Karsten Højer kæmper for at nå dertil og må lave mange skift mellem udfordrende miljøer på skoler og arbejdspladser. Men han nægter at lade ordblindheden begrænse sig. Efter mange år får han mulighed for at bygge en virksomhed op, hvor han kan gøre det, han er bedst til: at arbejde med it og motivere medarbejdere. 
En dag bliver virksomheden så populær, at andre ønsker at købe den. Men vejen til salget er ikke let. Selv da pengene strømmer ind på Karstens bankkonto, bliver han tvunget til at kæmpe mod folk, der ligesom klassekammeraterne og nogle af lærerne i folkeskolen synes, han er anderledes.
På trods. Fra ordblind til millionær er en historie om, at en ordblind ikke behøver at være god i skolen for at blive lykkelig. Karsten Højers fortælling viser, at potentiale og muligheden for at blive en succes handler om andet end at stave hvert ord i ordbogen rigtigt. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

På trods: fra ordblind til millionær

På trods: fra ordblind til millionær