Nedsat pris! Påfugleskrig Forstør
Kategorier / sektioner:

Påfugleskrig (Bog, Hæftet)

Af: Elisabeth Lyneborg

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 206
Dato for udgivelse: 2-5-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Redaktion: Nicklas Jacobsen
ISBN-13: 9788793175143
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
150,95 kr
pdf
81,80 kr
zip_mp3
87,95 kr

150,95 kr

-24.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den elegante Emmy Torp, enke efter en berømt professor, er inviteret til at besøge sin barndomsveninde i Irland. Veninden Lotte og hendes familie bestyrer et gammelt slot, der er bygget i forlængelse af en middelalderruin. Næppe er Emmy blevet installeret, før familiens psykisk syge søn bliver myrdet under mystiske omstændigheder. Flere mord følger, og det går op for Emmy, at slottet og ruinen gemmer på en lang og grufuld historie.
Da hun selv kommer under mistanke, ser hun sig nødsaget til at kontakte Jean-Marc Duneton, hendes gamle ven fra det franske politi. I fællesskab må de kæmpe mod den lokale ordensmagts indgroede ideer og den vrangvillige personalegruppes modvilje mod at hjælpe med opklaringen. Og mens påfuglene skriger i slotsparken, breder mistankerne og den uhyggelige stemning sig blandt beboerne.
Krimien kan læses som en selvstændig historie eller i forlængelse af Midnatsmesse, første bind i Elisabeth Lyneborgs serie om Emmy Torp.   
Uddrag af bogen:
»...Et højt skrig flænger natten. Hun farer sammen og lytter forskrækket. Lyden af et par baskende vinger oppe fra en af gesimserne fanger hendes opmærksomhed. En stor påfuglehan sejler ned på den store plæne. ´Nå, det er dig, din røver,´ ånder hun lettet og sætter kurs mod tårnet. Træer og buske i udkanten af plænen bliver i mørket og lukker sig om sig selv i månelyset.En lille hvid kanin farer forskrækket forbi hende, da hun går over mod tårnet. Hun finder hullet i muren og kravler ind og ser sig omkring.
Hvor er Patrick? Henne ved den store sten ligger nogle brædder stablet ovenpå hinanden. Hun trækker vejret dybt af spænding, så er det rigtigt nok med skelettet af den gamle kaptajn. Han ligger derhenne. Hun går nærmere og om på den anden side af stenen og er lige ved at træde i en bunke jord. Foran hende er der et gabende stort hul. Hun går helt hen til det, og i det skarpe månelys kan hun se en samling hvide knogler nede i mørket. Hun hvisker imponeret: ´Så er det altså rigtigt.´
Hun løfter hovedet og lytter ud i natten, som ånder tungt mod hendes trommehinder. Men hvor er Patrick? «  
Om forfatteren:
Elisabeth Lyneborg har været præst i folkekirken i 26 år og haft diverse tillidshverv, bl.a. som medlem af Danmarks Radios programråd. Hun har studeret antropologi og er en ivrig foredragsholder. Hun debuterede i 1979 med Præster er osse mennesker og har siden skrevet en lang række bøger på tværs af genrer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Påfugleskrig

Påfugleskrig