Nedsat pris! Pårørt: En pårørendes forløb med Alzheimers
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Pårørt: En pårørendes forløb med Alzheimers (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Eva Hultengren

Forlag: Aalborg Universitetsforlag (FAAU)
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772100258
Udgivelsesdato: 02-08-2019
Oplagsdato: 02-08-2019
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 278
Originalsprog: Dansk

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En pårørende til en person ramt af Alzheimer-demens kan være i et meget langt forløb fra at støtte den demensramte i et liv i hjemmet til at være tæt ved hans side på plejehjemmet uden at vide, om han er klar over, at hun er der.

Bogen Pårørt anskuer en pårørendes forløb i faser. Bevægelse i faser som modtræk til mange pårørendes oplevelse af fastlåsthed.

Pårørt er en personlig livshistorie om forfatteren, der er hustru til en demensramt. Livshistorien foldes ud som case for forløbet og problemstillingerne. Mange situa­tioner vil andre pårørende kunne genkende. Ikke så nære pårørende kan over­ras­kes. Eksempler og overvejelser er afsæt til også mere almene erfaringer. Bogen diskuterer styrker og vanskeligheder ved at bruge egne dagbogsnotater som empiri. Bogen bestræber sig på at fastholde, at det er den pårørende, der er i fokus for beskrivelserne og overvejelserne.

Pårørt er også en psykologs forsøg på at få greb om sin tilværelse ved at se på, hvorledes teorier om sorg og tab kan begribe en situation, hvor tabet af den nærtstående bliver ved og ved.

Bogen henvender sig især til sundhedsprofessionelle, der ønsker inspiration til, hvordan man kan støtte pårørende i forskellige situationer i eget hjem, aktivitets­tilbud og plejehjem. Bogen sætter fokus på, hvordan et samarbejde mellem på­rørende og ansatte på et plejehjem kan forstås og realiseres i praksis.

Bogen kan også læses af ikke-sundhedsprofessionelle med interesse for området.

Anmeldelser (0)