Pædagogen, professoren, personligheden: festskrift til Stig Broström (Bog, Paperback)

Forlag: Dansk Pædagogisk Forum - Dafolo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 144
Dato for udgivelse: 5-2-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Redaktion: Anders Skriver Jensen, Ole Henrik Hansen
ISBN-13: 9788771603569
Produkt type: Bog
Bidragyder: Anders Skriver Jensen, Ole Henrik Hansen, Kjeld Rasmussen, Thorleif Frøkjær, Søren Hegstrup, Inge Johansson, Jan Kampmann, Ole Frederik Lillemyr, Peter Mikkelsen, Ingrid Pramling Samuelsson, Lars Qvortrup, Anette Sandberg, Karsten Schnack, Venka Simovska,
Diverse ophavsangivelser: Festskriftsmodtager: Stig Broström
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

277,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Med dette festskrift markeres Stig Broströms omfangsrige, inspirerende og væsentlige bidrag til småbørnspædagogikkens udvikling.


Stig har gennem årtier været med til at sætte dagsordenen for småbørnspædagogikken og har undervejs foretaget en karrieremæssig rejse fra "rigtig" pædagog på et fritidshjem, over underviser på pædagoguddannelsen, til indflydelsesrig aktør i forskningens verden.


Gennem et langt og særdeles produktivt virke har Stigs forskning inspireret danske og internationale beslutningstagere, forskere, studerende og ikke mindst praktikere. Stig har beskrevet omsorg, han har haft en markant betydning i udarbejdelsen af læreplanerne, han har arbejdet med børns venskaber, han har arbejdet med didaktik i dagtilbud - og mange andre temaer. Altid med en solid forankring i pædagogisk praksis og det levede liv med børnene.


Bidragene i dette festskrift kommer fra en række nationale og internationale fagfæller, der ligesom Stig arbejder utrætteligt på at forbedre livsmulighederne for de yngste medborgere og sætte småbørnspædagogikken på den politiske og universitære dagsorden. I dette festskrift har de - hver på deres måde - bidraget med forskellige perspektiver på småbørnspædagogik, der alle kan relateres til Stig.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pædagogen, professoren, personligheden: festskrift til Stig Broström

Pædagogen, professoren, personligheden: festskrift til Stig Broström