Nedsat pris! Pædagogikkens to verdener Forstør
Kategorier / sektioner:

Pædagogikkens to verdener (Bog, Limryg)

Af: Thomas Aastrup Rømer

Forlag: Aalborg Universitetsforlag
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 575
Dato for udgivelse: 26-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771122565
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

370,00 kr

-7.5%

Vejl. pris: 400,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Pædagogikkens to verdener er historien om, hvordan vi er ved at skabe en parallel verden, hvor pædagogikkens ord har skiftet og mistet betydning. Nogle gange ved man ikke helt, hvilket land man er havnet i. Skiftet sker med umærkelige forskelle og ryk, der smyger sig ind i og ind under vores institutioner og sprogbrug. Ord, der før betød noget i den ene verden, genopstår med nye referencer og i nye konstellationer i den anden verden, ofte i en stik modsat betydning. Disse forskydninger stammer fra nogle pædagogiske distinktioner i pædagogisk forskning fra omkring 1980, og de løber af snørklede floder og vandløb frem til 2015.


Bogen indeholder analyser af den aktuelle uddannelsespolitik og af forholdet mellem konkurrencestatsteori og pædagogik, og der er referater af indlæg fra større konferencer om pædagogik og fra Folkemødet i Allinge. Der er også filosofiske analyser af centrale pædagogiske begreber som kundskaber, disciplin, lærer, skole og dømmekraft, samt nylæsninger af blandt andre Grundtvigs og John Deweys pædagogik.


Dele af bogen henvender sig mest til læsere med interesse for pædagogisk forskning, men størstedelen af bogen er skrevet for pædagogisk og kulturelt interesserede i almindelighed.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pædagogikkens to verdener

Pædagogikkens to verdener