Pædagogisk engagement og relationel musikalitet: Kunsten at skabe trivsel og vitale læringsfællesskaber Forstør

Pædagogisk engagement og relationel musikalitet: Kunsten at skabe trivsel og vitale læringsfællesskaber (Bog, Paperback)

Forlag: Dafolo Forlag
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Relationsprofessionsserien
Sideantal: 180
Dato for udgivelse: 2-8-2018
Udgivelse: 2018.
Medforfattere: Kirsten Friis Larsen, Dorte Østergren-Olsen
ISBN-13: 9788771605747
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Louises Design
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

414,85 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Engagement og vitalitet skaber rum for både leg, læring og trivsel. Det skaber plads til fællesskabet, kreativiteten og den magi, som vi oplever, når alting lykkes i den pædagogiske hverdag. De magiske læringsøjeblikke giver os en oplevelse af dyb samhørighed i læringssituationen og en følelse af at være med i noget, der kan få en afgørende betydning for resten af livet.
I denne bog løftes forståelsen af det relationelle op på et helt nyt niveau med et skarpt blik på betydningen af pædagogisk engagement og atmosfære. Bogen trækker en parallel mellem det relationelle samspil og oplevelsen af det musikalske samspil – og derved skabes begrebet om relationel musikalitet.
Formålet med bogen er at give de professionelle ny viden, men også konkrete forslag til, hvordan man kan arbejde med pædagogikkens relationelle og emotionelle faktorer og herigennem skabe vitale læringsfællesskaber.
Bogen hviler på forskning fra positiv psykologi og positiv pædagogik og henvender sig til alle faggrupper, der beskæftiger sig med pædagogik, læring og formidling.
'Tak for denne ydmygt anlagte, kompetent gennemførte og perspektivrige undersøgelse af det pædagogiske hjerteland!' Hans Henrik Knoop, lektor med særlige kvalifikationer ved DPU, Aarhus Universitet, samt ekstraordinær professor ved North-West University, Sydafrika

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pædagogisk engagement og relationel musikalitet: Kunsten at skabe trivsel og vitale læringsfællesskaber

Pædagogisk engagement og relationel musikalitet: Kunsten at skabe trivsel og vitale læringsfællesskaber