Nedsat pris! Pædagogisk lovsamling 2012
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Pædagogisk lovsamling 2012 (Paperback, Dansk)

Af: Erik Jappe

Forlag: Frydenlund
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771180022
Udgave: 11. (15-07-2011)
Oplag: 1. (15-07-2011)
Første udgivelsesår: 2004
Indbinding: Paperback
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Status: Mangler pt. fra forlaget. Leveringstid ukendt.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Lovsamlingen er et uundværligt redskab for studerende, pædagoger og andet personale på de pædagogiske arbejdspladser og institutioner.
2012-udgaven omfatter bl.a. implementeringen af Barnets Reform, de nye regler om udlicitering af institutioner, regler om tabt arbejdsfortjeneste og reglerne om regulering af besøgsrestriktioner.
Herudover indeholder lovsamlingen alle de regler, bekendtgørelser og love, der er relevante for pædagogen og den pædagogstuderendes daglige virke.
Bogen er bygget op omkring emneområder, som giver læseren en hurtig og overskuelig indgangsvinkel til de relevante love og regler. Søges der efter en bestemt lov, kan man, når man har dato og nr., hurtigt finde loven i det kronologiske register.
Bogen indeholder også en række indledende artikler om forvaltning, opgavefordeling og administration. Da vi ikke bare er danskere, der agerer i en lukket stat, er der også medtaget centrale erklæringer fra FN og Europarådet - konventioner, den danske stat har tiltrådt, og som har betydning for arbejdet som pædagog i Danmark.
Det er et overskueligt og let tilgængeligt opslagsværk i en travl hverdag. En overskuelig indholdsfortegnelse, et fyldigt stikordsregister og en vejviser sikrer, at man nemt finder sammenhæng i de mange konventioner, love og regler, der er inden for det sociale, sundhedsmæssige og skolemæssige område.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pædagogisk lovsamling 2012

Pædagogisk lovsamling 2012