Nedsat pris! Pædagogisk psykologisk opslagsbog Forstør

Pædagogisk psykologisk opslagsbog (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 263
Dato for udgivelse: 3-2-2006
Udgivelse: 2. udgave, 2006.
Medforfattere: Espen Jerlang, Jesper Jerlang
ISBN-13: 9788741202440
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay
Ophavsangivelse: Espen Jerlang - Jesper Jerlang
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ny udgave forberedes af forlaget.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

216,65 kr

-13%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Opdateret og udvidet 2. udgave af Pædagogisk-psykologisk opslagsbog. Siden opslagsbogen udkom første gang i 2001, er der sket meget på det pædagogiske og psykologiske område. Faglitteraturen blomstrer i disse år med nye givende teoretikere, der tilfører deres fag nye begreber. Også inden for tilstødende områder som sociologi, psykiatri, medicin, etnografi og filosofi, hvorfra flere af bogens opslag stammer, er der sket en fornyelse.
I denne udgave har forfatterne derfor dels revideret en del af førsteudgavens opslag, dels tilføjet ord og begreber, der har vundet indpas i fagsproget i den mellemliggende tid. Det har bevirket, at bogen er øget med cirka ti procent. Desuden er bogens titel ændret, så ordet "pædagogisk" nu står først. Det skyldes, at opslagsbogen ikke mindst benyttes af studerende på pædagog- og lærerseminarierne samt af færdiguddannede pædagoger og lærere.
Bogen henvender sig dog fortsat til en bred læserskare, nemlig til alle, der i deres studium eller arbejde stifter bekendtskab med det pædagogisk-psykologiske fagområde. Det gælder bl.a. studerende inden for de mellemlange videregående uddannelser som socialrådgiver-, sygeplejerske-, ergoterapeut-, fysioterapeut-, husholdnings-, tekstil- og håndarbejds-uddannelserne og beslægtede uddannelser samt praktikere inden for disse fag.
Espen Jerlang er cand.psych. og rektor for Roskilde Pædagogseminarium, Fröbel-Højskolen. Han er desuden fagredaktør af serien Socialpædagogisk Bibliotek og forfatter til og redaktør af flere bøger, bl.a. Udviklingspsykologiske teorier og Socialisering og habitus. Jesper Jerlang er cand.techn.soc. Han har undervist på RUC, DTU og Statskundskab. Han er ansat som afdelingsleder i Dansk Standard og er medforfatter til Socialisering og habitus.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pædagogisk psykologisk opslagsbog

Pædagogisk psykologisk opslagsbog