Nedsat pris! Pædagogiske praksisfortællinger Forstør

Pædagogiske praksisfortællinger (Bog, Hæftet)

Af: Susanne Idun Mørch

Forlag: Academica
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 218
Dato for udgivelse: 26-11-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
Redaktion: Susanne Idun Mørch
ISBN-13: 9788776751944
Produkt type: Bog
Bidragyder: Niels Mors, Jan Brødslev Olsen, Susanne Idun Mørch, Jørgen Gleerup, Trine Mors Larsen, Louise Birkeland, Dorthe Christiane Iversen, Jan Jaap Rothuizen
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Per Eskildsen
Anvendelighed: Henvender sig til studerende, medarbejdere og ledere i praksis samt undervisere, konsulenter og forskere inden for de fag og professioner, der uddanner til arbejde med mennesker
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

295,80 kr

-13%

Vejl. pris: 340,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Praksisfortællinger fortælles for at forstå, udvikle, formidle eller dokumentere praksis og er et centralt element i forbindelse med pædagogisk, sundhedsfagligt eller socialt arbejde.
Bogen indeholder ni kapitler som kan læses enkeltvis, men som samlet set får større dybde i lyset af bogens referenceramme. Pædagogiske praksisfortællinger henvender sig til undervisere, studerende og ansatte inden for pædagogiske, sociale og sundhedsfaglige professioner.

Pædagogiske praksisfortællinger
rummer en lang række eksempler på arbejde med praksisfortællinger og med så forskellige perspektiver som f.eks.: problemløsning, dokumentation; pejlemærker; personalesamarbejde; ledelse; arbejde med vold og trusler; kvalitetsudvikling, undervisning og praksisforankring. Bogen går også tæt på teorien bag metoderne og henter fortællinger fra pædagogisk praksis med forskellige brugergrupper. 
Bogen er skrevet af personer, der beskæftiger sig med undervisning og udvikling af pædagogisk arbejde, og som har praksisfortællingen som særligt interesseområde. Den henvender sig til studerende, medarbejdere og ledere i praksis samt undervisere, konsulenter og forskere inden for de fag og professioner, der uddanner til arbejde med mennesker.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pædagogiske praksisfortællinger

Pædagogiske praksisfortællinger