Nedsat pris! Pæne piger kommer i himlen: kloge kvinder vælger selv
Kategorier / sektioner:

Pæne piger kommer i himlen: kloge kvinder vælger selv (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Anita Mac & Anne-Mette Michaelsen

Forlag: Frydenlund
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788778879936
Udgave: 1. (30-08-2011)
Oplag: 1. (30-08-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 205
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvorfor sætter kvinder stadig karrieren på vågeblus, når de får børn? Bliver de holdt tilbage af mændene, eller holder de sig selv tilbage? Det er yt at tale om ligestilling. Vi orker ikke at høre mere om det! Lovgivningen er på plads, og vi kvinder har alle muligheder. Eller har vi?
Bogen er fyldt med interview med mænd og kvinder, der ved, hvad det vil sige at være kvinde i en verden af benhårde og ofte modsatrettede krav om succes.
Hvorfor mener Anne Dorte Michelsen, at vi stadig venter på far? Kan vi bruge det til noget, når Asger Aamund siger, at kvinderne skal komme ind i kampen? Har Nina Smith fat i den lange ende, når hun proklamerer, at ligestillingen går baglæns? Og hvad mener Lise Nørgaard med, at vi skal blive direktør i vores eget liv?
Bogen bugner af guldkorn om kvinder, karriere og familieliv, og den henvender sig til alle, der har mod på at tage pulsen på kvinders muligheder i dagens Danmark.
Anita Mac er lektor på RUC. Anne-Mette Michaelsen er direktør i Powerkvinderne. Interview med: Anne Dorte Michelsen, Sanne Neergaard, Lise Nørgaard, Asger Aamund, Nina Smith, Lars Einar Engström, Eva Boxenbaum, Sys Bjerre, Joan Ørting og Lone Kühlmann. Med bogen ønsker Anita og Anne-Mette at puste liv i debatten om, hvor ligestillingen er henne i dag, både derude i samfundets ideer om barsel og bestyrelsesposter og derinde, hvor trangen til at tage sig af hjemmet og kærligheden bor.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pæne piger kommer i himlen: kloge kvinder vælger selv

Pæne piger kommer i himlen: kloge kvinder vælger selv