Kategorier / sektioner:

Palle laver julepynt

Af: Jørn Jensen

Forlag: AV Forlaget Den Grimme Ælling
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788773697580

Mangler pt.

Formater / udgaver

131,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det er snart jul, så far vil lave julepynt og pynte op til jul. Palle har ikke lyst. Han vil meget hellere købe noget af det fine julepynt i butikken. Far viser, hvordan man klipper en papirengel. Det går galt, for det viser sig, at han er kommet til at klippe en engel af dugen. Som altid ender det godt. Denne gang hygger far og søn sig med pandekager.

Perlerækken af Palle-bøger har nærmest opnået kultstatus hos både drenge og piger. Humoristiske og forrygende morsomme historier, hvor dagligdagen får det lille "vrid«, der giver én noget at tænke over og grine af. En omfattende serie med underholdende og vedkommende historier om Palle, hans lidt kiksede far - alene udseendet får én til at trække på smilebåndet - og deres genvordigheder.


lix 6,8


Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i http://spfappsandbooks.dk/
Du kan gå til e-bogen her


Forfatter(e): Jørn Jensen
ISBN: 978 87 7369 758 0

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Palle laver julepynt

Palle laver julepynt