Pampa blues Forstør
Kategorier / sektioner:

Pampa blues (Bog, Indbundet)

Af: Rolf Lappert

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 277
Dato for udgivelse: 12-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Birgit Fuglsang
ISBN-13: 9788740604191
Produkt type: Bog
Originaltitel: Pampa blues
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

310,75 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Teenageren Ben keder sig. Han bor i den lille, søvnige landsby Wingroden, som ligger midt ude i ingenting et sted i en tysk provins, og han bruger al sin tid på at tage sig af sin senile bedstefar, Karl, som ikke længere kan klare sig selv. Mens Bens mor turnerer rundt i Europa med sit semi-succesfulde jazzband, drømmer Ben om at blive mekaniker og om at rejse til Afrika, ligesom sin far, som døde i et flystyrt, men indtil videre bliver det ved drømmene. Ben sidder fast i Wingroden.


Men en dag betror byens ihærdige værtshusejer og eneste iværksætter, Maslow, Ben en hemmelighed; han har en plan, der vil sætte byen på verdenskortet på ingen tid, og som vil lokke journalister og turister til i massevis. Ved at narre de andre landsbyboere til at tro, at de har set en ufo, vil Manslow gøre Wingroden til det nye Roswell. Og da en fremmed pige, Lena, pludselig dukker op i byen, kommer der gang i rygterne.


Landsbyboere er sikre på, at hun er undercover-journalist, og Ben vikles ufrivilligt ind i Maslow og landsbyboernes net af hemmeligheder og misforståelser, alt imens et unikt venskab formes mellem ham selv, Lena og hans bedstefar.


PampaBlues er en skæv, rørende og sjov coming of age-ungdomsroman om en dreng, der er fanget i en monoton landsbytilværelse, men som drømmer om de samme ting som alle andre på hans alder; piger, musik, rejser, karriere. Men det er også et tankevækkende og humoristisk portræt af en lille landsby i forfald, hvis indbyggere er blevet sat af den hurtige udvikling i byerne.


Rolf Lappert har fyldt Wingroden med skæve og elskelige eksistenser, som gør PampaBlues til en hel særlig læseoplevelse. "Pampa" henviser til de enorme og fuldstændig øde græs-sletter i Sydamerika.


Rolf Lappert (f. 1958) er en schweiziskforfatter, der skriver for unge og voksne. På dansk er tidligere udkommet voksenromanen Svømme hjem, som blev godt modtaget i den danske presse.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pampa blues

Pampa blues