Nedsat pris! Papsøstre Forstør
Kategorier / sektioner:

Papsøstre (Bog, Indbundet)

Af: Nicole Boyle Rødtnes

Forlag: Facet
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Wicca-veninder
Sideantal: 204
Dato for udgivelse: 1-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: 2,
ISBN-13: 9788792879301
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Peter Nielsen
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

147,50 kr

-1%

Vejl. pris: 149,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Du siger ikke det om min far og din mor til nogen!« siger Pil. »Men« begynder jeg. »Det er for din egen skyld,« siger hun og lader fingrene glide gennem håret. »Det kommer ikke til at holde, og så er det bare nederen for din mor, hvis alle ved, at han droppede hende.« Jeg bider tænderne sammen.
Egentlig har jeg ikke håbet på andet, siden jeg fik beskeden. Håbet, at de ville finde ud af, at de ikke kunne lide hinanden alligevel, men derfor skal Pil stadig ikke sige sådan noget. Ikke tale om min mor, som om hun bare er en eller anden ligegyldig, han kan droppe når som helst. »Hvem siger, at han dropper hende?« »Min far elsker min mor. Han ville aldrig forelske sig i en anden.« »Men de er jo separerede,« siger jeg. »De skal skilles.« »Hold kæft,« siger hun og skubber til mig. »Du holder bare kæft. Ellers så…så .« Hendes øjne bliver smalle. »Så er det værst for dig selv.« Da Mathildes mor finder sammen med Pils far, gør Pil Mathildes liv til et helvede. Selv hekseklubben kommer i fare, for Victoria har stadig ikke fortalt Pil, at hun er venner med Mathilde, og midt i konflikten er hun nødt til at vælge side.
Papsøstre er 2. bind i serien Wicca-veninder, der kombinerer hverdagsrealisme og venindekonflikter med et strejf af mystik.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Papsøstre

Papsøstre