Nedsat pris! Paradisdalen: Prærien
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Paradisdalen: Prærien (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Georg V. Bengtsson

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788726158922
Udgave: 1. (21-05-2019)
Oplag: 1. (21-05-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 117
Formater / udgaver
174,00 kr
60,70 kr

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Året er 1856. Landmanden Preston beslutter sig for at bryde op fra det beskyttede liv i St. Louis og rejser med sin kone og deres to sønner mod vest. De slår sig til en karavane, der er eskorteret af soldater, da den medbringer kanoner, som mexicanerne skal bruge i krigen mod indianerne.
Undervejs går det hele galt. Fjendtlige indianere angriber karavanen og splitter den ad, så familien Preston pludselig må klare sig selv og samtidig passe på de to små piger, der tilfældigvis er endt i deres varetægt. De farer vild på de store saltsletter langs den mexicanske grænse, men da tørsten er lige ved at gøre det af med dem, dukker Det hvide Bjerg op i horisonten. Kan deres redning findes der?
"Prærien" er første del af Georg V. Bengtssons fortælling om familien Preston og Paradisdalen. Den efterfølges af det afsluttende bind "Bæversøen".

Georg V. Bengtsson (1908-1988) var en dansk forfatter. Han debuterede som forfatter med bogen "Ungdommen og litteraturen" og udgav senere en lang række bøger blandt andet om autentiske krimisager. Georg V. Bengtsson skrev desuden under pseudonymet Else Bengtsson.

Anmeldelser (0)