Ngaio Marsh 15 - Paraplymordet
Kategorier / sektioner:

Ngaio Marsh 15 - Paraplymordet (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Ngaio Marsh

Forlag: Rosenkilde & Bahnhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771287387
Udgave: 1. (23-04-2015)
Oplag: 1. (23-04-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Serie: En klassisk Roderick Alleyn-krimi
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 318
Originaltitel: Swing Brother Swing
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Oversætter: Rose Marie Tvermoes
Originalsprog: Engelsk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den excentriske Lord Pattern har kastet sig over jazz, og hans ulykkelige hustru må udholde, at jazzorkesteret øver i balsalen i deres hjem, og at hendes datter har forelsket sig i orkesterets sydamerikanske harmonikaspiller.  


Under Lord Patterns debut med orkesteret bliver en af musik­erne myrdet. Kriminalkommissær Alleyn bliver øjenvidne til mordet, og han må sammen med sin assistent Fox fra Scotland Yard trænge igennem et tæt væv af motiver som jalousi, penge­afpresning og salg af narkotika. Både familiemedlemmer og venner er mulige mordere, og de prøver alle at vildlede detektiven. Da brudstykkerne falder på plads, kan Alleyn afsløre den snedigt udtænkte plan, der skulle udpege en uskyldig som morderen.   


Ngaio Marsh (1895-1982) var i sin samtid en af de helt store kvindelige krimi­nal­forfattere. Mens Ngaio (g’et er stumt) levede, var hun lige så læst, beundret og elsket som Agatha Christie, Dorothy L. Sayers og Margery Allingham, og sammen med disse tre forfatterinder udgjorde hun De Fire Store fra de britiske krimi­nalromaners ”Golden Age” i 1920’erne og 1930’erne. De fire ”Queens of Crime” blev de kaldt. Ngaio Marsh skrev 32 kriminalromaner, og hendes helt Alleyn optræder i dem alle.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ngaio Marsh 15 - Paraplymordet

Ngaio Marsh 15 - Paraplymordet