Nedsat pris! Parforhold: Sammen hver for sig
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Parforhold: Sammen hver for sig (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Heidi Kølle Andersen

Forlag: FILO
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770170703
Udgave: 1. (13-06-2019)
Oplag: 1. (13-06-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 110
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
114,70 kr
59,60 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Er der for langt mellem body talk, dybe samtaler og kærlige ord hjemme hos jer? Så kunne en løsning måske være COLA – Couples Living Apart. Et begreb der beskriver, at I er et par, gift som ugift, men i stedet for at bo under samme tag, vælger I at have hver sin bolig.


Der kan være mange årsager til, at par overvejer at bo hver for sig. Måske er der gået sutsko og hamsterhjul i forholdet. Måske ønsker man at prøve endnu en vej inden det definitive brud. Måske er man i gang med at etablere familie nummer to (eller tre), eller måske er man et par i en moden alder, der ikke orker mere samlivshurlumhej.


Parforhold - Sammen hver for sig er en letlæst, personlig og humoristisk fortælling om, hvordan man som par også kan leve sammen, om turen dertil og om livet sammen hver for sig.Bogen indeholder et par komplet uhøjtidelige og uvidenskabelige modeller baseret på forfatterens egne erfaringer med et 23 årigt langt parforhold og et utælleligt antal terapi-timer.Med bidrag af religionsforsker Katrine Baunvig Frøkjær, parterapeut Jesper Bay-Hansen og fremtidsforsker Marianne Levinsen.

Anmeldelser (0)