Nedsat pris! Parforhold Forstør
Kategorier / sektioner:

Parforhold (Bog, Hæftet)

Af: Emilie Melchior

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 205
Dato for udgivelse: 26-3-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Illustrator: Saramarie Melchior
ISBN-13: 9788778876645
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

216,65 kr

-13%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mænd og kvinder oplever intimiteten i hverdagen forskelligt, men trods forskelle er oplevelsen lige vigtig for begge parter. Med talrige eksempler fra sin praksis beskriver den erfarne familieterapeut Emilie Melchior, hvordan intimitetens øjeblikke kan bære igennem mange besværligheder i parforholdet, mens savnet af intimitet kan påvirke os i form af ensomhed, frustrationer og manglende sexlyst.
Dansen tango er et ledemotiv i bogen. Tangoens rollefordeling de to køn imellem illustrerer succeser eller besværligheder i parforholdet: det maskuline handlekraftige, at turde byde op og føre. Det feminine, at turde give sig hen og lade sig (for)føre.
Det er i samspillet mellem to mennesker, at intimiteten eller afstanden skabes. Konflikter beskrives som uundgåelige hos par, der ønsker intensitet, nærhed og udvikling i deres relation. Emilie Melchior ved også meget om, hvordan det at vente barn påvirker manden og kvinden som kommende forældre. I den situation bliver forskelle tydeligere. Det kan være udviklende - eller skræmmende, hvis parret føler, at uenighed er truende for forholdet.
I alle parforhold er kommunikationen det vanskeligste. Alle har vi behov for at føle os forstået og anerkendt, men når vi skal kommunikere med vores partner, har vi ofte svært ved at give ham eller hende den ligeværdighed, vi selv ønsker. Emilie Melchior viser, hvordan man ved at øve sig i at bruge den anerkendende dialog får mulighed for at øge forståelsen af hinanden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Parforhold

Parforhold