Nedsat pris! Paris

Paris

Af: Edward Rutherfurd

Forlag: Turbulenz
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771481174
Formater / udgaver
206,30 kr
153,00 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Historisk drama om byernes by   

Den amerikanske forfatter er tidligere blevet rost for de historiske romaner Sarum, London og New York. Nu er Edward Rutherfurd klar med en ny bog om Paris.   

Historien bliver levende i Edward Rutherfurds episke fortælling om Paris, hvor intense familiedramaer udspiller sig i de mest skelsættende episoder i byens historie.   

Fra de mægtige tempelriddere til den blodige konflikt mellem katolikker og huguenotter, fra Solkongen og det glitrende Versailles til terroren i Den Franske Revolution, fra de impressionistiske maleres storhedstid og Montmartres kunstneriske opblomstring til den nazistiske besættelse og udvisningen af jøderne.   

Paris er et sprudlende portræt af byernes by, fortalt gennem mennesker, der er tæt på de vigtige historiske begivenheder, mens de finder sted.   

Anmeldelse  

-Som linjerne på et parisisk metrokort krydser familiernes skæbner hinanden gennem århundreder. Kirker, haver og baggyder fra det svundne Paris vækkes til live gennem bogens persongalleri 

-Associated Press   

Forfatteren Edward Rutherfurd er født i 1948 i Salisbury, England, og uddannet på universiteterne i Cambridge og Stanford. Han har specialiseret sig i at skrive store, historiske romaner og har vundet international anerkendelse for sine bestsellere Sarum, London og New York.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Paris

Paris