Passage 69: Lyrik på tværs Forstør
Kategorier / sektioner:

Passage 69: Lyrik på tværs (Bog, Hæftet)

Forlag: Aarhus Universitetsforlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Passage
Sideantal: 148
Dato for udgivelse: 24-6-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: 69,
Redaktion: Louise Mønster, Peter Stein Larsen
ISBN-13: 9788779344723
Produkt type: Bog
Bidragyder: Joseph M. Conte, Hans Kristian Rustad, Krista Stinne Greve Rasmussen, Susanne Kemp, Louise Mønster, Birgitte Stougaard Pedersen, Jackob Schweppenhäuser, Martin Glaz Serup, Peter Stein Larsen
År for denne udgave: 2013
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

120,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Passage 69 sætter fokus på nogle af de markante nyorienteringer, der i de seneste år har kunnet iagttages på lyrikkens felt, dansk såvel som internationalt. Her er der ikke kun blevet rokket ved værkforståelsen inden for digtets og digtsamlingens traditionelle rammer; disse rammer er også selv blevet udfordret og overskredet.
Der er sket en perforering af lyrikkens almindelige former, som bl.a. er kommet til udtryk ved, at lyrikken har blandet sig med andre kunstarter, og at en del poesi har fundet nye publiceringskanaler og udfoldelsesrum. I det nye årtusinde er lyrikken for alvor trådt ind på de elektroniske mediers område, ligesom den har manifesteret sig stadigt tydeligere i det offentlige rum, hvor der har været en stor vækst i antallet af lyrikoplæsninger, - performances og -festivaller.
Passage 69 indeholder 9 artikler, der beskræftiger sig med samtidslyrik mellem genrer, kunstarter og medier. Artiklerne kommer bl.a. ind på emner som multimodal poesi; digital poesi og materialitet; stemmens og kroppens betydning i samtidspoesien; forholdet mellem musik og lyrik; konceptuel poesi samt relationen mellem moderne lyrik og litteraturvidenskab.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Passage 69: Lyrik på tværs

Passage 69: Lyrik på tværs