Nedsat pris! Patientperspektivet: En kilde til viden
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Patientperspektivet: En kilde til viden (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Preben Ulrich Pedersen, Thora Grothe Thomsen, Uffe Juul Jensen, Svend Brinkmann, Annelise Norlyk, Keld Thorgård, Bente Høy, Bente Martinsen, Pia Dreyer, Annesofie Lunde Jensen, Hanne Konradsen, Edith Mark, Helle Schnor

Forlag: Munksgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762811409
Udgave: 1. (30-08-2012)
Oplag: 2. (01-07-2013)
Første udgivelsesår: 2012
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 248
Fagredaktør: Annelise Norlyk, Bente Martinsen, Pia Dreyer
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver
262,20 kr
261,00 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Patientperspektivet stiller skarpt på patienten. Ambitionen er at vise, hvordan man kan indfange patientens perspektiv, og hvordan indsigt i dette område kan bidrage med værdifuld viden inden for klinisk sygepleje og i videnskabelige undersøgelser. 

Bogen er forskningsbaseret, og målgruppen er studerende, undervisere og vejledere inden for sygeplejerskeuddannelsen. Den vil være en god gennemgående reference, både på bachelor- og kandidatniveau, og studerende på sygeplejefaglige efter- og videreuddannelser kan også have gavn af den. Det samme gælder studerende på andre uddannelser, hvor man arbejder med patientbegrebet.

Patientperspektivet er opdelt i en teoretisk og en empirisk del, hvilket afspejler sammenhængen mellem teori og praksis. Første del præsenterer det erkendelsesteoretiske grundlag, metode og patientperspektivets status i evidensbaseret praksis og inden for sygeplejeteori. Anden del viser, hvordan patientens perspektiv er et centralt tema i flere danske forskningsprojekter, som alle tager afsæt i de oplevelser, patienter beskriver i forbindelse med pleje og behandling.

Som et fast element er kapitlerne forsynet med nøglebegreber og definitioner. Der er også studiespørgsmål, som ansporer til fordybelse og repetition. De kapitler, som præsenterer konkrete forskningsprojekter, er som noget nyt suppleret med cases og fortællinger til inspiration for øvelser, opgaver eller større projekter.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Patientperspektivet: En kilde til viden

Patientperspektivet: En kilde til viden