PC & internet for seniorer Forstør
Kategorier / sektioner:

PC & internet for seniorer (Bog, Hæftet)

Af: Palle Bruselius

Forlag: Libris
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 79
Dato for udgivelse: 17-8-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788778439123
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

89,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette hæfte hjælper dig med at bruge din pc, når du skal arbejde i Windows 7 og gå på internettet. De mange eksempler og illustrationer gør det nemt at følge hæftets anvisninger, mens du selv sidder ved din pc.
Du lærer først om musen og tastaturet, og hvordan du tænder og slukker pc'en. Derefter lærer du at navigere rundt i Windows og bruge skrivebordet, Start-knappen og proceslinjen. Lær at gå på internettet med Internet Explorer, at gemme ofte besøgte sider som Favoritter, udskrive websider på printer, søge informationer på Google og finde vej til forskellige destinationer på Krak.dk. Palle Bruselius viser dig også, hvordan du henter og installerer den gratis kontorpakke OpenOffice.
Du får et kort kursus i tekstbehandlingsprogrammet, hvor du lærer at skrive og formatere tekst, gemme dokumenter på harddisken og udskrive dokumenter på printer. Endelig lærer du at bruge Windows Live Mail til at sende og modtage e-mails. Du kan læse, hvordan du opretter en e-mail, skriver tekst i den og vedhæfter en fil til e-mailen. Du lærer også, hvordan du ser forskellige oversigter over dine modtagne e-mails og læser dem. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

PC & internet for seniorer

PC & internet for seniorer