PC teknik - Bind 3 Forstør
Kategorier / sektioner:

PC teknik - Bind 3 (Bog, Hæftet)

Af: Ron Gilster

Forlag: Libris
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 111
Dato for udgivelse: 14-4-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Oversætter: Mølgaard & Nielsen
ISBN-13: 9788778435941
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: PC technician black book
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

kr 50,00

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

PC-teknik III er et hæfte for alle, der enten professionelt eller som hobby beskæftiger sig med pc-hardware og pc-tekniske problemstillinger. Dette hæfte, der er det tredje i serien om pc-hardware, går i dybden med pc´ens periferiudstyr:
Skærme
Printere
Tastaturer og mus m.m.
Modemer og netværkskort
Lydkort og scannere m.m.
Hæftet indeholder i alt fem kapitler - et for hvert af de nævnte områder. Hvert kapitel er opdelt i to sektioner med overskrifterne Teori og Løsninger.
I teori-sektionen får du en teoretisk gennemgang af enhedens tekniske specifikationer, dens formål og virkemåde samt lidt om dens historiske rødder.
Under Løsninger finder du efterfølgende en række praktiske anvisninger på, hvordan du fx installerer en ny enhed, eller hvordan du finder og løser forskellige typer af driftsproblemer, der kan relateres til den aktuelle enhed.Indholdsfortegnelse1. Skærme Teori Skærmens betydning Pc-skærme CRT-skærme LCD-skærme Signaler og tilslutninger Det synlige skærmområde Opløsningen Farvedybde Opdatering af skærmbilledet Skærmens kontrolpanel Grafikstandarder Rastergrafik og vektorgrafik Den synlige vinkel Integrerede skærmsystemer Strøm til skærmen Pauseskærme Vedligeholdelse af skærmen og sikkerhed Løsninger Vedligeholdelse af en CRT-skærm Skærmen virker "død" Skærmen fungerer ikke korrekt Der kommer ikke strøm på skærmen Ændring af farvedybde og opløsning Indstilling af opdateringshastigheden Forkert opdateringshastighed Skærmen bliver blank og slukker 2. Printere Teori Printeres egenskaber Matrixprintere Inkjetprintere Laserprintere Linjeprintere Termoprintere Løsninger Almindelige udskrivningsproblemer Tilslut en printer til en pc Installation af en printer i Windows Omskifterbokse og printere Tilslutning til et netværk Vedligeholdelse af printere Vedligeholdelse af laserprintere Løsning af problemer med matrixprintere Løsning af problemer med inkjet-printere 3. Tastaturer, mus og pegeredskaber Teori Tastaturer Musen Andre pegeenheder Løsninger Problemløsning for tastaturer Problemer under bootsekvensen Indstillinger på en Windows-pc Hjælp til handicappede på en Windows-pc Konfiguration af BIOS-indstillingerne Forebyggende vedligeholdelse Rengøring af en snavset mus Installation af en mus Problemløsning for en optomekanisk mus Konfiguration af mus på en Windows-pc Installation af et joystick 4. Netværk og kommunikation Teori Grundlæggende om netværk Servere Kabling Mere netværksterminologi Netværkskort Netværksadressering Modemer DSL-linjer Kabelmodemer ISDN-adaptere Trådløse netværk Løsninger Vis MAC-adressen på en Windows 9x-pc Vis en pc´s IP-adresse Modemet kan ikke etablere en forbindelse Konfigurer en modemforbindelse Installation af et netværkskort Problemer med netkortets forbindelse Computeren går i stå Problemer med funktionen Wake on LAN 5. Lyd- og billedudstyr Teori Lyd Billedoptagelse Værktøjer og diagnosticering Løsninger Løsning af problemer med lydkort Tilslutning af et cd-rom- eller dvd-drev til et lydkort Løsning af systemressourcekonflikter Tilslutning af en scanner til pc´en Overførsel af billeder fra et digitalkamera Stikordsregister

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

PC teknik - Bind 3

PC teknik - Bind 3