Nedsat pris! Penislægens klunkehjem Forstør
Kategorier / sektioner:

Penislægens klunkehjem (Bog, Hæftet)

Forlag: Ravnerock
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 85
Dato for udgivelse: 2-1-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Illustrator: Christina Egede
Medforfattere: Claus Høxbroe, Stik Op
ISBN-13: 9788793272033
Produkt type: Bog
Pseudonym: Jakob Haahr-Pedersen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

130,50 kr

-13%

Vejl. pris: 150,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Penislægens klunkehjem, en omgang løse lune limericks fra den bruneste og luneste ende af Herreværelset.
Høxbroe & Stik Op har begået en fælles bog bestående af små korte, skarpe tekster fanget på notesblokke, mobiltelefoner, frokostrestaurant-servietter og bærbare computere. De muntre skriverier er visuelt krydret op med illustrationer af Christina Egede.
Fejringen foregår under Langebro, i en hemmelig lille hule midt i byen, med indgang lige ved siden af Cafe Langebro. Caféen blev i sin tid grundlagt af restauratør G. Keller, der blandt andet var kendt som overkelner på Den Kgl. Skydebane, og i en periode blev stedet drevet af Bjarne Schnell, der af mange er kendt som en af Danmarks bedste travkuske, bl.a. fra Amager Travbane.
Claus Høxbroe - Beatpoet. Han er manden bag digtsamlingerne Hylet fra gaden, Solsorten er en skrigende lort ved daggry, Tilpas Utilpasset, Helt igennem gennemtjekket, Alt for meget af den gode, Før flyene styrter, Hvor kraverne vendes og Duerne lurer fra oven. Høxbroe har optrådt over 1.000 gange i hele Norden, og når han ikke skriver eller læser op, indspiller han spoken word plader med forskellige bands. Claus Høxbroe blev tildelt Dan Turèll Prisen 2011.
Stik Op - Rapper, tekstforfatter og cand. mag. i retorik. Han har udgivet plader med hiphopgrupperne Sphaeren og Ashtiani Drops og indspillet numre med kollegaer som Jokeren, Clemens og Per Vers. Rappen har bragt Stik Op Jakob vidt omkring, og han har blandt andet optrådt til freestyle gudstjenester i Brorsons Kirken, holdt rapworkshops for lærere og pædagoger og udgivet et undervisningsmateriale om rytmisk sprog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Penislægens klunkehjem

Penislægens klunkehjem