Nedsat pris! Pensionsafkastbeskatningsloven med kommentarer: beskatning af formueafkast på pensionsmidler Forstør
Kategorier / sektioner:

Pensionsafkastbeskatningsloven med kommentarer: beskatning af formueafkast på pensionsmidler (Bog, Hardback)

Forlag: Karnov Group
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 494
Dato for udgivelse: 12-4-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Medforfattere: Kjeld Bergenfelt, Tove Winther Jensen
ISBN-13: 9788761933478
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Kjeld Bergenfelt, Tove Winther Jensen
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

985,05 kr

-1%

Vejl. pris: 995,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Beskatning af formueafkast på pensionsmidler

Denne lovkommentar er skrevet for at belyse de nye principper for beskatningen af pensionsafkast i Danmark. De betydelige ændringer i pensionsafkastbeskatningsloven beskrives systematisk, og forfatterne forklarer også de praktiske konsekvenser af ændringerne.

Reformen af pensionsafkastbeskatningen trådte i kraft i 2008 for de udenlandske pensionsordninger og den 1. januar 2010 for henholdsvis de danske pensionsinstitutter og den private danske pensionsopsparing.

Reformen gennemførte en overvejende tostrenget beskatning i pensionskasserne og livsforsikringsselskaberne, hvor der blev indført en ny type af skattesubjekter, nemlig personer med godkendt pensionsopsparing i Danmark eller EU, der har etableret alderspension, ægtefællepension, livrenter m.v. i pensionskasser og livsforsikringsselskaber.

Samtidig er beskatningen af pensionskasserne og livsforsikringsselskaberne bibeholdt i en ændret form, bl.a. med mulighed for at institutterne kan nedbringe skatten ved at overføre midler til de respektive personers forsikringsdepoter.

Målgruppe :

Bogen tjener som et praktisk værktøj for alle, der interesserer sig for, hvordan afkast fra pensionsmidler beskattes.

Om forfatterne :

Kjeld Bergenfelt er Partner og Head of Financial Services Industry i CORIT Advisory, som er et uafhængigt skatterådgivningsfirma med domicil i Lyngby. Kjeld Bergenfelt, der er jurist og HD(f), er - med mere end 35 års erfaring inden for skatteområdet, heri medregnet hans mangeårige tilknytning til Deloitte - bredt respekteret for hans ekspertise. Kjeld har løbende beskæftiget sig med meget komplekse områder inden for beskatningen af de finansielle institutioner, primært pensionskasser, forsikringsselskaber, banker, investeringsforeninger og investeringsselskaber. Derudover har Kjeld i en årrække har været tilknyttet CBS som ekstern lektor i skatteret ved Institut for Finansiering og har udgivet bøger og artikler om skatteretlige emner.
Tove Winther Jensen er Tax Director i Deloittes Finansielle Gruppe. Tove Winther Jensen, der er jurist, er specialiseret i skatterådgivning til finansielle virksomheder, herunder pengeinstitutter, skadesforsikringsselskaber, livsforsikringsselskaber og pensionskasser. Tove har gennem mange år arbejdet som ekstern rådgiver såvel som in-house rådgiver, og hun har stor erfaring med rådgivning om pensionsafkastskat. Tove har siden indførslen af de nye PAL-regler beskæftiget sig med rådgivning vedrørende disse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pensionsafkastbeskatningsloven med kommentarer: beskatning af formueafkast på pensionsmidler

Pensionsafkastbeskatningsloven med kommentarer: beskatning af formueafkast på pensionsmidler