Nedsat pris! Persona: Brugerfokuseret design
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Persona: Brugerfokuseret design (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Lene Nielsen

Forlag: Aarhus Universitetsforlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788779345034
Udgave: 1. (10-08-2011)
Oplag: 1. (10-08-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 205
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mennesker forholder sig helst til andre mennesker, ikke til groft forenklede typer eller segmenter. Så enkel er sandheden bag "Persona", en brugerfokuseret designmetode, som nu breder sig fra interaktion i it til andre områder.

Aktører i fremtidens udviklingsprojekter må tidligt kunne se modtagerne af deres produkter for sig, hvad enten det drejer sig om en internetportal eller en møbelfabrik. Udviklere må kunne beskrive nye brugere in persona, i et livagtigt design, som om de med deres forskellige holdninger, ønsker og vaner allerede var godt i gang med at føre et produkts muligheder ud i livet.

Inspirationen til at lave en brugerbeskrivelse findes bl.a. i karakterdrevne beretninger som filmen "Thelma & Louise", der analyseres, så man forstår, hvordan udviklingsarbejde også kan blive en engagerende fortælling i forskellige professionelle sammenhænge.

Med solid ballast i sit eget forskningsprojekt og fem års erfaring med at løse opgaver for erhvervslivet gør Danmarks førende ekspert i persona nu sin egen tilgang til metoden praktisk tilgængelig. Udviklere af it, kommunikationsløsninger og innovative produkter af enhver art inviteres til at studere processen trin for trin.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Persona: Brugerfokuseret design

Persona: Brugerfokuseret design