Nedsat pris! Persona non grata Forstør
Kategorier / sektioner:

Persona non grata (Bog, Hæftet)

Af: Povl Erik Jensen

Forlag: Siesta
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 167
Dato for udgivelse: 10-3-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788792893673
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Inge Marie Ferridtzløff
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
140,25 kr
epub
60,70 kr

140,25 kr

-17%

Vejl. pris: 169,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Walter Jochumsen hører stemmer: ´Du er udvalgt. Du er den eneste, der kan redde verden´. 
Sådan taler Store Befrier til ham og giver ham hans hemmelige navn, Richard de Methicrone. Første gang, vi møder Walter, er han spærret inde på den lukkede afdeling. Men snart kommer han ud - ud i verden, på Nørrebro, hvor han møder alle de mennesker, der skal hjælpe ham med at redde verden - tror han da. For hvad sker der med et menneske, der er besat af ikke en, men af otte onde ånder, som der skrevet står. For det menneske bliver det sidste værre end det første. Walter får en aften husly hos en fremmed i dennes lånte Nørrebro-lejlighed.
Det er optakten til en række dramatiske begivenheder, der bringer Walter i forbindelse med unge mænd med muslimsk baggrund, men også med noget ældre mænd med kristen baggrund. Walter kommer i tvivl - i stadig vildrede med, hvad han skal gøre for at komme i gang med sin store mission med at frelse verden - og i vildrede med, hvem han kan stole på, Ahmed og hans unge ven Pervaiz eller hans venner på den lille cafe, Ole og Svend. Og så skal Walter ud at finde sin veninde Monarica den skønne.
En roman om mødet mellem en vestlig, kristen verdensopfattelse og en mellemøstlig, muslimsk - et møde, der udspiller sig i Danmark, hvor nogle bestemte tegninger stadig spøger i baggrunden - sammen med referencer til gamle myter, ikke så gamle tekster og musik - der spindes sammen til gåder, læseren inviteres med til at forsøge at løse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Persona non grata

Persona non grata