Nedsat pris! Persondataforordningen: en håndbog for praktikere Forstør
Kategorier / sektioner:

Persondataforordningen: en håndbog for praktikere

Forlag: Ex Tuto Publishing
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 19-6-2018
Udgivelse: 2018.
Medforfattere: Nis Peter Dall, Jesper Langemark
ISBN-13: 9788742000175
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk

Ikke udkommet, kan forudbestilles (19-06-2018)

Forventes på lager: 19-06-2018

411,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Persondataforordningen har fundet anvendelse siden den 25. maj 2018. Denne bog introducerer læseren til disse fælleseuropæiske regler og principper for behandling af personoplysninger. Bogen, som er forsynet med tjeklister, oversigter, kan bl.a. benyttes som værktøj for private virksomheder og offentlige myndigheder til at sikre overholdelse af de nye skærpede regler.

Bogen er opdelt i en almindelig del med introduktion til forordningen og i en speciel del, hvor udvalgte emner behandles nærmere. I bogens specielle del redegøres bl.a. for behandling af personoplysninger i forbindelse med virksomhedsoverdragelser, outsourcing, markedsføring, sociale medier, ansættelsesforhold og nye teknologier såsom cloud computing, internet of things, big data og droner.

Forordningen og databeskyttelsesloven er optrykt i bogen og derfor altid ved hånden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Persondataforordningen: en håndbog for praktikere

Persondataforordningen: en håndbog for praktikere