Nedsat pris! Persondataret Forstør
Kategorier / sektioner:

Persondataret (Bog, Hæftet)

Af: Dorte Høilund

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
Dato for udgivelse: 17-8-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788741269702
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

261,00 kr

-13%

Vejl. pris: 300,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Persondataretten er blevet stadig mere central de seneste årtier i takt med den hastige teknologiske udvikling. Offentlige myndigheder og private virksomheder har nu mulighed for at anvende personoplysninger i hidtil uset omfang. Dette stiller samtidig større krav til, at personoplysninger behandles forsvarligt.Persondataområdet reguleres fremover af EU’s persondataforordning, der indeholder både reviderede og nye regler om behandling af personoplysninger. Som eksempel kan nævnes nye og skærpede rettigheder til borgerne. Derudover skal alle offentlige myndigheder og visse private virksomheder have en databeskyttelsesrådgiver. Der stilles større krav til dokumentation, og overtrædelse af forordningen medfører skærpede sanktioner.Bogen Persondataret giver en systematisk indføring i regler og retningslinjer på området. Den giver en aktuel fremstilling af feltet, som det ser ud efter persondataforordningen, der også er trykt i bogen.Dorte Høilund er cand.jur., lektor ved Institut for Ledelse og Forvaltning på Professionshøjskolen Metropol og mangeårig underviser i forvaltningsret og persondataret. Hun er forfatter til Persondataloven. En indføring (3. udg. 2015) og Retssikkerhed og juridisk metode (2015).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Persondataret

Persondataret

Kunder, der købte denne vare, købte også