Nedsat pris! Personlige samtaler
Kategorier / sektioner:

Personlige samtaler (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Ingmar Bergman

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788726010602
Udgave: 1. (18-09-2018)
Oplag: 1. (18-09-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 137
Originaltitel: Personlige samtaler
Originalsprog: Dansk

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Anna og Henrik, Ingmar Bergmans forældre kendt fra romanen "Den gode vilje", har været gift i tolv år, da Anna en julidag i 1925 i Stockholm møder Jacob, hendes konfirmationspræst og ven. Hun er på kort besøg alene i byen. De tre børn er hos mormoren i Dalarne, mens Henrik er på præsteseminar.
Da Jacob råber Anna an, kommer hun netop fra et stævnemøde med den elleve år yngre Tomas, og Anna betror sig til sjælesørgeren: "Jeg er en utro hustru. Jeg lever med en anden mand. Jeg bedrager Henrik. Jeg føler angst."
"Personlige samtaler" består af i alt fem samtaler eller scener. I tid strækker de sig over 27 år, med hovedvægten lagt omkring 1925-27. De har alle Anna i forgrunden, og de kaster alle Ingmar Bergmans smerteligt klare og indfølende lys over den livskatastrofe, som Henrik og Annas kærlighed har udviklet sig til.
"Personlige samtaler" er en selvstændig fortsættelse af romanen og filmen "Den gode vilje". Den er filmatiseret af Liv Ullmann med Pernilla August i rollen som Anna.
Ingmar Bergman (1918-2007) var en svensk teater- og filminstruktør, der med sine mange film og mere end 150 teateropsætninger vakte international opsigt. Bergman skrev langt de fleste manuskripter selv og udgav bøger indeholdende blandt andet filmmanuskripter ("Filmtrilogi" fra 1963) og refleksioner over og repræsentation af sin kunst ("Persona" fra 1967).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Personlige samtaler

Personlige samtaler