Nedsat pris! Personligt salg
Kategorier / sektioner:

Personligt salg (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jeppe Vangsgaard

Forlag: Saphiens
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 224
Dato for udgivelse: 18-4-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788799443901
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I Personligt salg finder man konkrete anvisninger, baggrund og forklaringer på centrale mekanismer i personligt salg. Bogen samler en lang række værktøjer fra ti års kurser, baseret både på praktiske erfaringer og på studier af relevant forskning.
Personligt salg giver en samlet struktur for hele salgsprocessen; fra den første kontakt til et nyt kundeemne, over salgsmøder til fastholdelse og udvikling af bestående kunder. Tonen er saglig, der er lagt vægt på salg som en professionel disciplin. Indholdet henvender sig til både erfarne salgsansvarlige og til de, der ønsker at komme i gang med det spændende salgsområde på en seriøs måde.
Bogen er også velegnet til undervisningsbrug, den indeholder henvisning til 91 kilder, de fleste på videnskabeligt niveau.
Forfatteren, Jeppe Vangsgaard, cand. merc., HD, har gennem 25 år beskæftiget sig med personligt salg som salgschef, adm. direktør, virksomhedskonsulent og ekstern lektor og har erfaring som instruktør på salgsudviklingsforløb for en lang række virksomheder fra de største til ganske små virksomheder.
Personligt salg er for alle, der gerne vil et skridt videre, den giver noget at tænke over og arbejde med, om du er erfaren salgskonsulent, advokat eller nyslået annoncesælger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Personligt salg

Personligt salg