Nedsat pris! Perspektiver på Origenes Contra Celsum Forstør
Kategorier / sektioner:

Perspektiver på Origenes Contra Celsum (Bog, Hæftet)

Forlag: Anis
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Antikken og kristendommen.
Sideantal: 165
Dato for udgivelse: 29-1-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
Nr. i serien: Bind: 1,
Redaktion: René Falkenberg - Anders-Christian Jacobsen
ISBN-13: 9788774573449
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

195,75 kr

-13%

Vejl. pris: 225,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Perspektiver på Origenes´ Contra Celsum undersøger en række apologetiske temaer i Origenes´ skrift mod den platoniske filosof Kelsos. Origenes kommer i sit skrift ind på en række temaer som f.eks. kristendommens forhold til græsk filosofi; spørgsmålet om hvad visdom er, og hvor den findes; den allegoriske fortolkning af Bibelen og de kristnes etik og moral. Disse og andre temaer belyses i bogen, som henvender sig til alle med interesse for antik og senantik religion og kultur.
Perspektiver på Origenes´ Contra Celsum er første bind i skriftserien Antikken og Kristendommen. Denne serie er oprettet i et samarbejde mellem forskerseminaret Antikken og Kristendommen på Det Teologiske Fakultet i Århus og Forlaget Anis med det formål at publicere antologier, monografier og oversættelser, der hører under seriens tema. Formålet med serien er således at formidle forskning såvel til kolleger inden for feltet som til et bredt alment interesseret publikum i Norden.
I perioden fra 2003-2007 vil forskerseminaret Antikken og Kristendommen hovedsageligt beskæftige sig med et forskningsprojekt, der har titlen Jøder, Kristne og Hedninger i Antikken - Kritik og Apologetik. Dette projekts idé er at undersøge konfrontationerne og den kulturelle, filosofiske og religiøse udveksling mellem forskellige religiøse grupperinger i oldtiden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Perspektiver på Origenes Contra Celsum

Perspektiver på Origenes Contra Celsum