Nedsat pris! Perspektiver på udsathed Forstør
Kategorier / sektioner:

Perspektiver på udsathed (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 378
Dato for udgivelse: 2-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Redaktion: Hanne Ramsbøl, Steen Juul Hansen
ISBN-13: 9788741266633
Produkt type: Bog
Bidragyder: Jan Jaap Rothuizen, Lars Benjaminsen, Steen Juul Hansen, Mads Uffe Pedersen, Jeanett Bjønness, Charlotte Vange Løvstad, Hanne Ramsbøl, Tine Horn, Jakob May, Pernille Thea Mau, Ask Svejstrup, Ditte Nygaard, Louise Ejdrup Hansen, Anette Storgaard, Julia Wei
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

348,00 kr

-13%

Vejl. pris: 400,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Udsathed er et kernebegreb i socialt arbejde. Når man som fagperson bevæger sig ”ude i virkeligheden”, bliver det hurtigt klart, at udsathed er et sammensat fænomen. Det giver som regel ikke mening at tale om eksempelvis hjemløshed uden også at tale om misbrug af rusmidler, psykisk sårbarhed osv. Samtidig bliver det klart, at udsathed også afhænger af øjnene, der ser, og at forskere, praktikere og borgere har hver deres perspektiv.
Perspektiver på udsathed giver borger-, praksis- og forskningsperspektiver på forståelsen af fem sociale problemer: hjemløshed, misbrug af rusmidler, psykisk sårbarhed, kriminalitet og prostitution. Problemerne belyses ud fra forskellige perspektiver med henblik på at besvare en række centrale spørgsmål: Hvordan beskrives og forstås det sociale problem? Hvilke indsatser peges der på og med hvilke begrundelser? Hvordan opleves indsatserne, og hvilken viden er der om, hvordan de virker? Hvilke forandringsperspektiver kan der peges på?
Redigeret af Hanne Ramsbøl, koordinator i socialpsykiatrien i Skanderborg Kommune, og Steen Juul Hansen, VIA University College.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Perspektiver på udsathed

Perspektiver på udsathed