Peter Wimsey i Oxford Forstør
Kategorier / sektioner:

Peter Wimsey i Oxford (Bog, Hæftet)

Af: Dorothy L. Sayers

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: En Lord Peter Wimsey-krimi
Sideantal: 526
Dato for udgivelse: 13-11-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: 10,
Oversætter: Henning Næsted, Poul Dam
Bearbejdning: Svend Ranild
ISBN-13: 9788771284874
Produkt type: Bog
Bearbejdning: Svend Ranild
Originaltitel: Gaudy Night
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
110,95 kr

110,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

 En sjofel tegning, der flagrer hen over gården i et ellers agtværdigt kvindekollegium, danner optakten til en sag, der er både spændende og sindsoprivende. Hvem dænger kollegiet til med anonyme breve og smudsige kradserier? Hvem gemmer sit vanvid bag et stille ydre? Hvornår går kollegiets onde ånd til angreb, og hvem skal så myrdes? Harriet Vane besøger sit gamle kollegium for første gang efter at være blevet en kendt kriminalforfatterinde - og efter at være blevet reddet fra galgen af lord Peter Wimsey. Nu tager hun kollegiets sag op, selv om den skræmmer hende. Bliver hun nødt til at føre en af disse højtagtede, lærde kvinder til sindssygehospitalet, til fængslet - eller til galgen? Endelig kommer lord Peter til Oxford, og med et lettelsens suk kan Harriet bede ham om hjælp.     

»Harriet lo for sig selv, mens hun kørte tilbage mod London, da hun kom til at tænke på sin sidste samtale med miss Martin og miss Stevens. ´Nu må De endelig snart skrive en bog igen. Og husk, hvis vi nogen sinde får en sag her på Shrewsbury, så beder vi Dem om at komme herned og opklare den.´ ´Godt,´ sagde Harriet, ´når De finder et lemlæstet lig i spisekammeret, så send mig et telegram - og sørg for, at miss Barton kommer til at se liget; så har hun formodentlig ikke noget imod, at jeg overgiver mordersken til politiet.´ Men hvor ville de alle blive rystede, hvis de virkelig fandt et lig i spisekammeret. Et college satte sin ære i, at der aldrig skete noget ud over det sædvanlige.«      

Peter Wimseys i Oxford er tiende underfundige krimiperle i Dorothy L. Sayers´ serie om gentlemandetektiven Peter Wimsey. Den udkom i 1935 og foreligger nu på dansk i en sprogligt revideret oversættelse. 

Om forfatteren:  Dorothy L. Sayers er en af de største og mest betydningsfulde krimiforfattere i den klassiske kriminalroman; den periode der bliver kaldt The Golden Age of Detective Fiction. Hendes 11 bind lange serie om gentlemandetektiven lord Peter Wimsey er legendarisk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Peter Wimsey i Oxford

Peter Wimsey i Oxford