Nedsat pris! Photoshop CS - avancerede teknikker Forstør
Kategorier / sektioner:

Photoshop CS - avancerede teknikker (Bog, Hæftet)

Af: Richard Lynch

Forlag: Libris
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 343
Dato for udgivelse: 4-3-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
Oversætter: Jan Nyborg Tarbensen
ISBN-13: 9788778436955
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Originaltitel: The hidden power of photoshop CS
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

348,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 449,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvad enten du er professionel billedbehandler eller entusiastisk hobbybruger, giver denne bog dig ny inspiration i dit arbejde med Photoshop CS og billeder.
Du kommer så at sige ind under huden på programmet, og derfor forudsætter bogen et grundlæggende kendskab til brugerfladen i Photoshop samt de almindeligste funktioner og faciliteter. Til gengæld bliver du på en anderledes måde fortrolig med, hvordan billeder egentlig fungerer, og du får demonstreret teknikker, der giver dig mulighed for at udnytte de skjulte kræfter i Photoshop CS.
Du lærer at lægge farve i originale sort/hvid-billeder samt indkredse og løse problemer med farver og toner. Med brug af bl.a. lag og masker viser Richard Lynch, hvordan du reparerer, separerer, ændrer og sammensætter dele af billeder, og du lærer at bruge filtre på en praktisk og diskret måde. Du lærer også at skabe fotorealistiske objekter helt fra bunden ved hjælp af lys, skygge og farve.
Endelig byder bogen på emner som vektorer og skalerbar kunst, webbilleder og animation med ImageReady samt brugertilpasning og automatisering af opgaver med actions og små scripts. IndholdsfortegnelseIndledning Hvem behøver bogen? Hvem har brug for Photoshop? Bogens indhold Mere hjælp 1. Generel korrektion af nuance og farve Se på det, der er på skærmen Hvad et billede består af Dynamisk tone og farve med niveauer Juster billedets tone og farve med kurver Kurver til farvekorrektion 2. Farveseparationer Gør farve til gråtone Tilføjelse af farve til tone Separation af CMYK-farve Lab-farve 3. Billedændring og reparation Kloning Ændringer med maskning og markering 4. Filtre (U)skarphed og forstærket kontrast Justering af billedstøj Maling med filtre 5. Objekters form Formgivning af billedelementer med lys og skygge Sømfri teksturer og fliselagte baggrunde Oprettelse af et objekt 6. Vektorer og illustration Oprettelse af ubegrænset skalerbar grafik Oprettelse af et vektorbillede Konvertering af pixelbilleder til vektorer Fritskrabningskurver 7. Outputindstillinger Et overblik over udskrivning Justering af farveindstillinger Printere og punkter pr. tomme 8. Webbilleder med Photoshop og ImageReady Et overblik over ImageReady Animerede effekter Grafikobjekter 9. Handlinger Oprettelse af en simpel handling med brugerdefinerede kommandoer Optagelse af en mere kompliceret handling: Indsættelse af copyright Optagelse af arbejdsforløb med handlinger Spørgsmål til brugerne under handlinger Batchkørsel af handlinger Handlinger i ImageReady Scripts 10. Yderligere udforskning af teknikker Frem og tilbage gennem kapitlerne Ekstra ressourcer AppendiksCamera RAW-filer Opløsning Bitdybde og 16-bit billeder Farvestyring Billedredigeringsprocessen Nødvendige korrektionsværktøjer Kend dit udstyr Kend dit billede Lagenes blandingstilstande High-end udskrivning

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Photoshop CS - avancerede teknikker

Photoshop CS - avancerede teknikker