Nedsat pris! Pige på mission
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Pige på mission (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Susanne Lykke

Forlag: Rydendahl Forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793748057
Udgave: 1. (29-06-2019)
Oplag: 1. (29-06-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Sideantal: 304
Originaltitel: Pige på mission
Omslagsgrafiker: Karina Rydendahl
Omslagsillustrator: Karina Rydendahl
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Pige på mission – en krigsroman om livet som kvindelig feltpræst i en dansk militærcamp.

“Jeg venter bare på at blive skudt, samtidig med at jeg forsøger at stoppe de voldsomme blødninger hos Thomas.” Han slipper Ellys hænder, griber ud efter glasset med vand og bunder resten i få, grådige slurke. Han stiller det tomme glas på bordet igen. Der bliver stille. Tankerne om vennens voldsomme blødninger fik sat en stopper for fortællingen.


Elly Flodin udsendes af Danmark som feltpræst i Camp Nordlys. Hun støtter soldaterne gennem samtaler, når de har været under angreb i felten, og hun arrangerer sociale arrangementer i lejren. Dér oplever hun en frigørelse fra sit gamle liv. 


Ligeledes bliver hendes far, den gamle sognepræst Erik Flodin, tvunget til at give slip på sin datter og bliver derved også tilskyndet til at åbne øjnene for nye ting. Hun navigerer i en hverdag, der er uforudsigelig og farlig, og en dag står hun også selv ansigt til ansigt med fjenden. 


Elly formår at skabe tætte relationer til både soldater og det øvrige personel – og hun møder sit livs kærlighed. Men der er en pris for Ellys personlige dedikation, når hun kommer tilbage til Danmark. 


Pige på mission er en krigsroman om venskaber og sammenhold, kærlighed og sorg. Den peger på de udfordringer, som soldaterne møder før, under og efter en udsendelse. Herunder psykisk pres og PTSD. Bogen skildrer også de spændinger, der kan opstå, når kvinder er udsendt blandt et flertal af mænd. 


Pige på mission er fiktion, men inspireret af grundig research og interviews af danske veteraner, der har været udsendt i Afghanistan, Irak og Bosnien. Bogen er faktatjekket af Danmarks Veteraner Nordsjælland. 


Om forfatteren 

Susanne Lykke (f. 1972) er uddannet akupunktør. I dag arbejder hun som forfatter, foredragsholder og underviser på onlinekurser for voldsramte kvinder. Pige på mission er hendes anden roman. Susanne Lykke har også skrevet den biografiske roman “Mærket – af psykopatens spind”.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pige på mission

Pige på mission