Nedsat pris! Pigen der fortalte film Forstør
Kategorier / sektioner:

Pigen der fortalte film (Bog, Hæftet)

Af: Hernán Rivera Letelier

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 102
Dato for udgivelse: 12-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Rigmor Kappel Schmidt
ISBN-13: 9788779735897
Produkt type: Bog
Originaltitel: La contadora de películas
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Spansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

137,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 180,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Med denne lille, forunderlige og stærke fortælling præsenteres en stor chilensk forfatter for første gang for danske læsere. Vi er i en afsidesliggende mineby i det nordlige Chile. Mændene arbejder i salpeterbruddet, kvinderne er fornuftige og flittige med talrige børn hængende i skørterne. Der findes intet mere spændende end de film, der går i byens lille biograf. Hollywood-filmene med Marilyn Monroe, John Wayne og Charlton Heston, samt de mexicanske melodramaer, fulde af følelser og musik, byder på en velkommen afveksling - en afglans af en anden verden.

Men en dag oplever beboerne noget endda mere fantastisk. María Margarita, en 10-årig pige,opdager, at hun har et ganske særligt talent. Hun kan genfortælle de film, hun har set, så livfuldt og dramatisk, at de lokale strømmer til for at høre hende.Pigens fortællekunst giver de levende billeder nyt liv. Så en dag skal hun fortælle en western til den lokale pantelåner, der bor alene - og noget skrækkeligt sker.


Pigen der fortalte film er en stærk fortælling om det barske liv i ødemarken og de få lykkelige øjeblikke, der omgiver den fejrede 10-årige filmfortæller María Margarita. En kærlighedserklæring til biograffilmen og fantasiens kunst. Men også historien om kulturel forarmelse, prostitution og opløsning.


Hernán Rivera Letelier (f. 1950) er opvokset i en lille mineby i Atacama-ørkenen i det nordlige Chile. Han begyndte at skrive som 21-årig og har siden da udgivet en række romaner, novelle- og digtsamlinger. I dag hører han til de mest læste forfattere i den spansktalende verden, hvor han sammenlignes med Márquez, Cortázar, Fuentes og Borges.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pigen der fortalte film

Pigen der fortalte film