Nedsat pris! Pigen fra '58 Forstør
Kategorier / sektioner:

Pigen fra '58 (Bog, Hæftet)

Af: Annie Ernaux

Forlag: Etcetera
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 172
Dato for udgivelse: 9-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Birte Dahlgreen, Lilian Munk Rösing
ISBN-13: 9788793316171
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Make Ready Studio
Originaltitel: Mémoire de fille
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

175,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 229,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”Jeg har villet glemme denne pige. Glemme hende rigtigt, dvs. ikke mere have lyst til at skrive om hende. Ikke mere tænke, at jeg skal skrive om hende, hendes begær, hendes vanvid, hendes idioti og hendes hovmod, hendes sult og hendes ophørte blødninger. Det er aldrig lykkedes mig.”  
Det er sommeren 1958. Sommeren, hvor den purunge Annie D rejser fra sin katolske kostskole til feriekolonien S i Normandiet. Her møder hun H, der ligesom hun selv er ansat som pædagog sommeren over. Det er første gang, hun er sammen med en mand, og oplevelsen udløser en bølge af ulykkelig forelskelse, skam og bulimi.  
Siden bliver hun en berømt forfatter og skriver bøger med udgangspunkt i sit eget liv, bare aldrig om denne sommer. Ikke før nu, næsten 60 år efter, hvor hun ud fra fotografier, breve og minder prøver at genskabe den unge pige, hun var: Pigen fra ’58.
Annie Ernaux (f. 1940) bliver betragtet som en af de vigtigste litterære stemmer i sit hjemland Frankrig. Hendes 20 romaner er alle blevet hyldet af både læsere og kritikere, og hun er en stor inspirationskilde for mange af Frankrigs unge forfattere. Pigen fra ‘58 toppede bestsellerlisterne, da den udkom i Frankrig i 2016, og er solgt til udgivelse i mange lande.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pigen fra '58

Pigen fra '58