Pigen fra Napoli Forstør
Kategorier / sektioner:

Pigen fra Napoli (Bog, Paperback)

Af: Lucinda Riley

Forlag: Cicero
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 461
Dato for udgivelse: 26-5-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
Oversætter: Ulla Lauridsen
ISBN-13: 9788763846516
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
Originaltitel: The Italian girl
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Indbundet
229,45 kr
Bog
Paperback
129,95 kr
epub
131,30 kr
zip_mp3
131,30 kr

129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dramatisk og gribende kærlighedsroman fra den irske bestsellerforfatter Lucinda Riley om pigen Rosanna Menicis rejse fra Napolis fattige gader til verdens største operascener.

Rosanna Menici er kun en pige, da hun møder operasangeren Roberto Rossini, manden der kommer til at ændre hendes liv. I årene, der følger, bliver deres skæbner forbundet af deres store sangtalent og af den store og altopslugende kærlighed, der opstår mellem dem. En kærlighed der kommer til at få følger for alle, de holder af.

Rosannas stemme fører hende fra en fattig opvækst i Napolis smalle gader til verdens største operahuse. Og med det skønne Italien som baggrund udspiller der sig i Pigen fra Napoli en uforglemmelig kærlighedshistorie om besættelse og svig - og om den hårde vej til at finde sig selv og sin egen lykke.
Pressen skriver:
»Fremragende kærlighedsroman hvor forelskelse, jalousi og splittelsen mellem karrieren og moderskabet er beskrevet, så følelserne gnistrer fra papiret. Lucinda Riley mestrer de gode kærlighedshistorier og de rørende skæbnefortællinger til fulde og formår at holde balancen uden at tippe over i det banale. Pigen fra Napoli er lige så spændende og overbevisende som Pigen på klippen af samme forfatter og begge har givet glæde og klumper i halsen, mens jeg læste dem. «
- Litteratursiden.dk

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pigen fra Napoli

Pigen fra Napoli