Nedsat pris! Pigerne fra Nordkorea
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Pigerne fra Nordkorea (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Brandon W. Jones

Forlag: Cicero
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763828093
Udgave: 1. (23-01-2014)
Oplag: 1. (23-01-2014)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 432
Originaltitel: All Woman and Springtime
Omslagsgrafiker: Peter Stoltze - Stoltzedesign ApS
Oversætter: Marie Kopp
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
229,50 kr
69,40 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Pigerne fra Nordkorea er en uforglemmelig roman om to unge pigers flugt fra verdens mest lukkede land – en stærk fortælling om overlevelse, venskab og håb. Livet har været alt andet end nemt for de to piger Gi og Il-sun. Men Hjemmet for Forældreløse Piger giver dem tag over hovedet og tynd suppe i maven, og forstanderinden gør, hvad hun kan for at passe på sine piger.

Og pigerne har hinanden. Trods deres forskelligheder er de bedste veninder: Gi er sky og gør, hvad hun kan for ikke at tiltrække sig unødig opmærksomhed, efter at hendes familie kom i arbejdslejr. Il-sun derimod er til fest og ballade og har ikke andet end foragt tilovers for det strenge system, de lever under. Gang på gang udfordrer hun autoriteterne, og hver gang må Gi redde hende.

Det kan ikke blive ved med at gå godt, og de to piger ender med at måtte flygte over grænsen til Sydkorea, hvor et nyt liv, der skal vise sig ikke at være spor bedre end det gamle, venter dem.

»En af de mest fængslende, mest skræmmende, smukkeste og vigtigste romaner, jeg har læst i mange år.« - Alice Walker, forfatter til Farven Lilla

Pressen skriver:

»Det er en positiv roman med gnist, vilje og glimt af lykke, og du skal unde dig selv dette indblik i en anden del af verden og i et kærligt venskab.« *****  – Femina

**** – Per Krogh Hansen, Berlingske

**** – May Schack, Politiken  

Anmeldelser (0)