Nedsat pris! Pigernes ynde: krimi (Bind 3)
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Pigernes ynde: krimi (Bind 3) (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Hans Schmidt Petersen

Forlag: C&K
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 318
Dato for udgivelse: 9-11-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Nr. i serien: Bind: Bind 3,
ISBN-13: 9788792523709
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay, Imperiet
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Tredje bind i krimiserien fra grænselandet om kommissær Carsten Matthiesen fra Aabenraa og hans tyske kollega Christiane Müller.
En regnfuld majmorgen finder man et haglgennemhullet lig i Aabenraa. Ofret var matematik- og fysiklærer på den lokale statsskole og desuden byrådsmedlem for Dansk Folkeparti.Lone, kone til kriminalkommissær Carsten Mathiesen, er sekretær på den skole, hvor ofret underviste, og Carstens datter Mette havde den døde som lærer. Han havde adskillige fjender. Blandt andet beskyldte han en af sine kolleger for at have et forhold til en elev. Så kommer det imidlertid frem, at han selv gik på bordel i Flensborg og havde spillegæld der.Carsten Matthiesen forelsker sig i offerets kone, han drømmer om et helt nyt liv sammen med hende, og hele sagen går i kludder. Nu er det Christiane Müllers opgave at rede trådene ud.Så findes en anden mand myrdet i Sønderborg, han flyder rundt i havnen, hans krop er ligeledes gennemhullet af hagl, oven i købet er han også medlem af byrådet for Dansk Folkeparti. Der må være en forbindelse mellem de to mord. Men skal den findes i partiet? Eller har det hele rod i marinaen på nordsiden af Flensborg Fjord, hvor ofrene begge sad i bestyrelsen?  

Hans Schmidt Petersen
blev født i 1962 i Sønderjylland som del af det tyske mindretal. Hans første roman modtog Debutantprisen. Han har boet en årrække i Berlin og har skrevet en række krimier på tysk, hvoraf den ene modtog prisen som årets bedste krimi. Første bind i hans krimiserie fra Grænselandet blev udnævnt til en af årets bøger i både Politiken og Berlingske Tidende og blev i anmeldelser sammenlignet med Mankell, Nesser og Fossum. Om Den sørgeligste død skrev Information, at det er på grund af den slags bøger, man overhovedet læser krimier.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pigernes ynde: krimi (Bind 3)

Pigernes ynde: krimi (Bind 3)