Nedsat pris! Pilgrim i hjertet: essays, digte og fortællinger Forstør
Kategorier / sektioner:

Pilgrim i hjertet: essays, digte og fortællinger (Bog, Paperback)

Af: Majbritte Ulrikkeholm

Forlag: Historia
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 258
Dato for udgivelse: 1-8-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788792892362
Produkt type: Bog
Fotograf: Majbritte Ulrikkeholm
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Forlaget skriver: Kan leveres sidst i marts.

206,65 kr

-17%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Pilgrim i hjertet er optegnelser, som forfatteren har gjort gennem et år i det, hun kalder Sjælens Have, der er hendes eget sted på Amager i København, men som samtidig også symboliserer et blomstrende sted, der findes dybt i det menneskelige indre.
I optegnelserne møder vi forfatterens læremestre, som er engle, der viser sig i drømme med budskaber til fortælleren, men vi møder også Sorgen, Glæden, Kærligheden og Døden, der viser sig som eventyrskikkelser med bud til fortælleren.
Sidst men ikke mindst møder vi mennesker fra forfatterens daglige liv. Den hjemmegående nabo, som praktiserer Zen uden nogensinde at have hørt om fænomenet og ekspedienten i tøjbutikken, der gør opmærksom på, at der findes tre omvendte hjerter i en vintergæk.
Bogen er bygget op som en ALMANAK, og der er inspiration at hente til alle årstider. Såvel i det ydre som i det indre. Der er iagttagelser, digte, fortællinger og sentenser, der kan bruges som pejlepunkter på rejsen i livet, hjertet og sjælen.
Der er tekster til trøst, når hjertet brister, til inspiration på rejsen mod at blive hel igen og til fejring, når hjertet åbner sig for kærlighed på ny.
Majbritte Ulrikkeholm er sanger, komponist og forfatter. Hun har udgivet fjorten Cd´er med egen musik og ni bøger - fagbøger, erindringsbøger og romaner. Sideløbende med den kunstneriske løbebane driver hun kursusvirksomheden Ulrikkeholm Seminar, hvor hun udfolder sin store passion for at frisætte menneskers skabende potentialer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Pilgrim i hjertet: essays, digte og fortællinger

Pilgrim i hjertet: essays, digte og fortællinger