Nedsat pris! Player: hemmelighederne de fleste mænd aldrig lærer om piger og dating Forstør
Kategorier / sektioner:

Player: hemmelighederne de fleste mænd aldrig lærer om piger og dating

Forlag: Kontroversiel
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 15-4-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Medforfattere: Martin Andersen, Darren Ace
ISBN-13: 9788799521807
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

119,20 kr

-20.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Internationalt kendte Scorecoaches fortæller deres hemmeligheder i en længe ventet dansk og meget kommerciel bog om hvordan man bliver succesfuld med dating og piger.
Player er det, som det sultne marked længe har haft brug for efter bogen The Game (Dansk: Spillet) skrevet af Neil Strauss. The Game vækkede en kultur og en stor efterspørgsel på viden om emnet her i Danmark. Hvor The Game var et personligt narrativ fra en succesfuld mand er Player mere en håndbog.
Player er en ´how to´ bog for den moderne mand (primært 18-36 år) som godt kunne tænke sig at lære forførelsens kunst. Player kan siges at være den danske udgave af The Game og der forventes endnu en stor Bestseller. Bogen er godt skrevet; den får dem der plejer at læse til at nyde bogens indhold og dem der normalt aldrig læser køber lige pludselig en bog (emnet har bevist at vække enorm interesse hos målgruppen). På trods af den kæmpe interesse om emnet, så er Player utroligt nok den eneste bog af sin slags på markedet. Pga. netop dette samt det faglige indhold forventes der en meget hurtig Bestseller.
Player hjælper mænd som har udfordringer med deres datingliv, der gerne vil tiltrække kvinder og have succes på dette område af livet på rekordtid. Bogen er også for mænd, der har styr på deres dating liv, men som bare gerne vil have en endnu større forståelse for det modsatte køn, mestre kunsten at forføre piger eller som bare synes at emnet er interessant. Bogen er fyldt med nye og innovative teknikker, teori, historier, opgaver og redskaber som er gennemtestet af tusindvis af mænd på tusindvis af piger.
Bogen hjælper med meget mere end ´bare´ at score. Det en bog for mænd, om selvtillid, kommunikation og lederskabsevne; den handler om at træne sig selv til at nå sine drømme. Bogen handler om, hvordan man som mand kan blive den bedste udgave af sig selv. I bogen lærer man bl.a. hvordan man slipper af med frygten for afvisning - for altid, uanset hvor meget man har fejlet i fortiden. Hvordan man kan tiltrække smukke piger og skille sig ud for alt konkurrencen. Den lærer læseren, hvordan man indtræder i rollen som alphahan: En egenskab der er gavnlig både i nattelivet og arbejdslivet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Player: hemmelighederne de fleste mænd aldrig lærer om piger og dating

Player: hemmelighederne de fleste mænd aldrig lærer om piger og dating