Forstør
Kategorier / sektioner:

Poeten og postmesteren (Bog, Hæftet)

Forlag: Junivers
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 63
Udgivelse: 1. udgave, 2001.
Medforfattere: Djorn Juni, Robert Lyster
ISBN-13: 9788787380102
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Robert Lyster
År for denne udgave: 2001
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

178,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Handlingen i "Poeten og Postmesteren" udspiller sig i Postgade i Svaneke 1974. Det er en autentisk beretning om en uforskammet dyst på blankvers, hvor kombattanterne Djorn Juni og Robert Lyster gør deres bedste for at genere hinanden. Indimellem går det også ud over nogle af byens intetanende og ganske sagesløse bedsteborgere
Dysten foregår i et hæsblæsende tempo i 14 hektiske dage op mod jul. Og de to poetiske kamphaner sparer ikke på krudtet, de går begge lige til stregen og et par gange måske en anelse over. Men i Svaneke er man heldigvis tolerant.
Den festlige digtsamling har ved lejlighedsvis oplæsning vakt stor morskab i byen. Den har også være udsendt i Bornholms Radio, men kommer nu for første gang i bogform.
Bogens bramfri digte er kædet sammen af Djorn Juni med en række forbindende tekster, som dels beskriver persongalleriet og dels tegner et beskedent billede af Svaneke og livet i byen i 70'erne.
Det er bestemt ikke tør lokalhistorie, der her bydes på. Bogen er ikke alene fræk og fornøjelig, men også en varm kærlighedserklæring til Danmarks østligste købstad.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Poeten og postmesteren

Poeten og postmesteren