Nedsat pris! Politikens bog om kryddersnaps
Kategorier / sektioner:

Politikens bog om kryddersnaps (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Anne Hjernøe

Forlag: Politikens Forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740051285
Udgave: 5. (09-11-2018)
Oplag: 1. (09-11-2018)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Hardback
Sideantal: 192
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
193,80 kr
116,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Politikens bog om kryddersnaps fortæller om alt det, man har brug for at vide, når man vil lave sin egen kryddersnaps. Nu er denne klassiker blevet opdateret med et væld af nye opskrifter, bl.a. på hjemmelavet gin.
Anne Hjernøe har de sidste 25 år eksperimenteret med at lave kryddersnaps til alle anledninger. Fra de søde likører, over de klassiske bjedsk og til de mere kreative typer med spændende krydderier fra køkkenskuffen.
Stadig flere får øjnene op for, hvor nemt og sjovt det er at lave sin egen snaps, og der kommer hele tiden nye typer snaps til på Annes hylder, som skal deles, både på skrift og flaske. Derfor er tiden kommet til at give kryddersnapsebogen, der i årenes løb er kommet i et væld af oplag, en ordentlig overhaling.
Denne nye udgave rummer stadig opskrifter på en lang række af de klassiske kryddersnapse baseret på planter, man kan finde i naturen, ligesom der er ideer til kryddersnapse med krydderurter, bær og frugter.
Blandt de nye opskrifter er rabarbersnaps, gransnaps, kvansnaps, krydret æblesnaps, ingefærsnaps med citrus, klitrosehybensnaps, kantarelsnaps, limoncello og orangelikør. Der er også blevet plads til forskellige typer hjemmelavet gin, ligesom der har sneget sig et par sirupper ind, så man kan lave tonic og bitterorangesodavand til drinks med gin.
Kryddersnaps kan anvendes til meget mere, end de fleste aner. Anne bruger de sødlige typer kryddersnaps som bund i cocktails, hælder champagne på dem, så de bliver til Kir Royal, eller nipper af dem til desserter, hælder dem over eller i is og over frugtsalat, flamberer pandekager i dem og kommer dem i varm saft på en kold dag. De mere klassiske bruges til gode frokoster eller på en vinterdag, når man skal have varmen i en fart. De krydrede typer passer fx godt til det store ostebord eller i en spændende gløgg eller vin chaud, men smager jo også fantastisk som de er. 


Anne Hjernøe, journalist og autodidakt kok med eget firma, AnneMad Aps, der beskæftiger sig med tv-produktion, produktudvikling, foredragsvirksomhed mv., alt sammen med mad som omdrejningspunkt Kendt tv-vært og desuden forfatter til en lang række kogebøger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Politikens bog om kryddersnaps

Politikens bog om kryddersnaps