Polyface: 20 udvalgte noveller om identitet
Kategorier / sektioner:

Polyface: 20 udvalgte noveller om identitet (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Books on Demand

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771706383
Udgave: 1. (20-04-2015)
Oplag: 1. (21-04-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Paperback
Sideantal: 120
Formater / udgaver

Status: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Denne bog rummer 20 noveller, der alle handler om identitet. Novellerne er skrevet af forfatterspirer på gymnasier rundt om i Danmark og er blevet kåret som vindere af BoDs landsdækkende skrivekonkurrence for gymnasier i efteråret 2014.
Teksterne iklæder identitetstematikken mange forskellige gevandter. Du kan her læse om at finde sig selv, om ensomhed og tvangsægteskab, om ADHD, om seksualitet og parforhold, om flygtninge fra Syrien, om ungdomsgraviditet, om familiære vanskeligheder, om kropsfetichisme og meget andet.
Vindernovellen "Polyface" af Laura Stentoft Hattens fra Herning Gymnasium har lagt navn til samlingen. Den udfordrer novellegenren og trækker i grænserne for, hvordan en novelle kan struktureres. Samtidig sætter den skarpt fokus på den sårbarhed og usikkerhed, teenagelivets mange krav kan skabe og ønsket om på den anden side at fremstå tjekket og cool på de sociale medier. Fælles for alle teksterne er, at de bobler af skriveglæde. Leder af skrivelinjen på Nørgaards højskole Kristian Næsby har skrevet forordet til bogen, og han konstaterer, at det langt fra er umuligt, at vi netop i denne samling støder på nogen af fremtidens store forfattere. Han slutter sit forord til bogen således: "Alle novellerne i denne samling emmer af gode idéer, kreativitet og skrivelyst. En fornøjelse at læse."
Overskuddet fra salget af bogen går til den frivillige landsdækkende organisation Ventilen, der driver tilbud for ensomme unge.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Polyface: 20 udvalgte noveller om identitet

Polyface: 20 udvalgte noveller om identitet