Forstør
Kategorier / sektioner:

Polyface: 20 udvalgte noveller om identitet (Bog, Paperback)

Forlag: BoD
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 117
Dato for udgivelse: 20-4-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771706383
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

99,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne bog rummer 20 noveller, der alle handler om identitet. Novellerne er
skrevet af forfatterspirer på gymnasier rundt om i Danmark og er blevet kåret somvindere af BoDs landsdækkende skrivekonkurrence for gymnasier i efteråret 2014.
Teksterne iklæder identitetstematikken mange forskellige gevandter. Du kan her læse om at finde sig selv, om ensomhed og tvangsægteskab, om ADHD,
om seksualitet og parforhold, om flygtninge fra Syrien, om ungdomsgraviditet, om familiære vanskeligheder, om kropsfetichisme og meget andet.
Vindernovellen ´Polyface´ af Laura Stentoft Hattens fra Herning Gymnasium har lagtnavn til samlingen. Den udfordrer novellegenren og trækker i grænserne for, hvordan en novelle kan struktureres. Samtidig sætter den skarpt fokus på den sårbarhed og usikkerhed, teenagelivets mange krav kan skabe og ønsket om på den anden side at fremstå tjekket og cool på de sociale medier.
Fælles for alle teksterne er, at de bobler af skriveglæde. Leder af skrivelinjen
på Nørgaards højskole Kristian Næsby har skrevet forordet til bogen, og han konstaterer, at det langt fra er umuligt, at vi netop i denne samling støder på nogen af fremtidens store forfattere. Han slutter sit forord til bogen således: »Alle novellerne i denne samling emmer af gode idéer, kreativitet og skrivelyst. En fornøjelse at læse.«
Overskuddet fra salget af bogen går til den frivillige landsdækkende organisation Ventilen, der driver tilbud for ensomme unge.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Polyface: 20 udvalgte noveller om identitet

Polyface: 20 udvalgte noveller om identitet