Portrætsamtaler og lyrikanalyser. Caspar Eric og Theis Ørntoft
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Portrætsamtaler og lyrikanalyser. Caspar Eric og Theis Ørntoft (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Peter Christensen, Jens Larsen

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702294880
Udgave: 1. (05-05-2020)
Oplag: 1. (05-05-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Portrætsamtaler og novelleanalyser
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 128
Omslagsgrafiker: Mette Plesner
Illustrator: Mette Plesner
Tegnet af: Mette Plesner
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Leg, lyrik, præstationskultur og klimakrise i dansktimerne Med bogen her spørger vi os selv: Kan det at læse bøger og diskutere dem i fællesskab med andre være en vej til at finde mening og svar på nogle af livets store spørgsmål? Vi tror, at svaret er ja!

Sammen med to af tidens vildeste, mest energifyldte og filosoferende digtere, Caspar Eric og Theis Ørntoft, undersøger vi nogle af vor tids helt store udfordringer. Hvordan overlever man i en præstationskultur? Hvordan bevarer man håbet midt i en klimakrise? Kan man være legesyg, kreativ og dybt alvorlig på samme tid? Hvad stiller vi op med en fremtid, vi ikke kender? Det er blot nogle af de spørgsmål, vi kredser om i bogen – og Caspar Eric og Theis Ørntoft tænker højt sammen med os.

Fordybelse, indsigt og perspektivering Med materialet får dine elever mulighed for at fordybe sig i et forfatterskab – sammen med forfatteren. De får styrket analysemusklerne og udfordret deres fortolkningsevner. Tekstlæsningen rækker ud og spejler verden, så eleverne bliver klogere på livet og bliver styrket til at træffe de rigtige valg. Store ord? Måske – men prøv selv at se, hvad der sker, når I åbner bogen og kommer i selskab med Caspar Eric og Theis Ørntoft.

I samme serie Helle Helle og Naja Marie Aidt. Portrætsamtaler og novelleanalyser, Gyldendal 2014. Kim Fupz Aakeson og Jesper Wung-Sung. Portrætsamtaler og novelleanalyser, Gyldendal 2015.

Anmeldelser (0)